Tetra Pak îi invită pe elevi la concursul Ținutul Laptelui!

Tetra Pak lansează competiţia națională „Ţinutul laptelui' – până pe 15 iunie, elevii claselor elevilor din clasele 0-VIII pot învăța o mulțime de informații despre  lapte, producerea lui și importanța reciclării, prin intermediul unui joc online, și în plus, pot participa la un concurs.

Tetra Pak continuă și în acest an eforturile de promovare a alimentației echilibrate și a beneficiilor consumului de lapte la copiii, prin campania educațională <Laptele, aliatul creșterii echilibrate a copiilor preșcolari și școlari>. Îi invităm pe copii să participe la această competiție cu premii, să descopere lucruri noi despre lapte și despre protecția mediului. Ne dorim să contribuim la creșterea nivelului de informare a părinților și cadrelor didactice despre necesarul nutrițional al copiilor și despre felul în care bunele obiceiuri alimentare sunt formate și încurajate în familie și la școală', declară Cristina Dumitru, Communications Manager SEE, Tetra Pak South Eastern Europe.

Noul site www.laptescolar.ro se adresează și cadrelor didactice și părinților, care află informațiii despre beneficiile laptelui, precum și despre motivele pentru care la nivel internațional și european sunt derulate programe de distribuire a laptelui în școli.

Cine poate participa la concursul 'Ținutul Laptelui'

Concursul se adresează elevilor din clasele 0-VIII aparţinând oricărei instituţii de învăţământ recunoscută oficial (de stat sau privată), cu domiciliul stabil sau reşedinţa în România. În urma clasamentului final, primii 20 de finaliști validați vor câștiga câte un tichet de cumpărături online în valoare de 400 de lei.

În acest an, competiţia națională „Ţinutul laptelui' (inițiată de Tetra Pak) este susținută de companiile Albalact, Lactalis și Simultan.

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri