The Hub – comunitatea minţilor ingenioase

Am tot auzit vorbindu-se despre The Hub Bucharest, aşa că am mers să obţin mai multe informaţii chiar de la Oana Păun, co-fondator al acestui proiect.

The Hub Bucharest a luat fiinţă în urma unui credit bancar şi a unui proiect pilot, dezvoltat de trei amici, din domenii diferite de activitate: Oana Păun (sistemul bancar) Alexandra Pode (comunicare) şi Vlad Craioveanu (marketing).

Conceptul de HUB a apărut pentru prima dată în Anglia, în 2007, iar de atunci s-a implementat rapid în peste 30 de ţări europene şi nu numai.

Aici, mediul de lucru este unul prietenos şi creativ. De aceea, tot mai mulţi freelanceri şi antreprenori alerg această variantă. În prezent, The Hub Bucharest are 220 de membri, din care jumătate sunt antreprenori.

Ideile şi proiectele antreprenoriale sunt dezvoltate şi dezbătute chiar în centrul Capitalei, în 600 metri pătraţi.

Inovator este faptul că The Hub vine în ajutorul tinerilor antreprenori care au multe idei, dar nu au un sediu. Aici, nu plăteşti spaţiul, ci timpul!

Astfel, dacă vrei să beneficiezi de un spaţiu de lucru, de evenimente, dar mai ales de conectarea la comunitate, plăteşti  între 15 şi 150 de euro pe lună, în funcţie de timpul pe care îl petreci în Hub.

Vezi pe avantaje.ro interviul video cu Oana Păun, co-fondator The Hub Bucharest

Web editor: Magda Câmpeanu

URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie