Tili Niculae: La doua luni dupa ce am pierdut a doua sarcina, am botezat un baietel

Tili Niculae, actrita pe care sigur o cunoasteti din serialul La bloc sau din filmul Contra timp, a povestit intr-o postare pe blogul personal cum a botezat copilul unei prietene virtuale, la doar 2 luni dupa ce ea insasi pierduse o a doua sarcina.

Vedeta nu doar ca s-a oferit sa ii crestineze copilul unei mamici pe care nu o cunoscuse niciodata fata in fata, insa a si ajutat-o cu sfaturi pe parcursul celor 9 luni de sarcina:

„Timp de nouă luni de zile, pe facebook, cu grijă și mari speranțe am fost acolo și am încurajat-o. I-am spus să nu facă din experiența mea și experiența ei, iar dacă acest copil trebuie să vină…o să vină.”

Actrita a botezat copilul unei prietene virtuale, dupa ce a pierdut o a doua sarcina

Tili Niculae La doua luni dupa ce am pierdut a doua sarcina, am botezat un baietel 2

Botezul finului actritei a avut loc anul trecut in luna mai, in cadrul unei ceremonii restranse, pe data de 20, in timp ce pe data de 21 vedeta urma sa participe la lansarea propriei carti de retete pentru copii.
Tili Niculae povesteste mai apoi cum i-a marturisit mamei lui David, baietelul pe care l-a botezat, ca in urma cu putin timp pierduse a doua sarcina.

Tili Niculae, alaturi de sotul ei, Dragos Popescu, cu care are si o fetita, si-au luat rolul de parinti spirituali in serios si s-au pregatit corespunzator pentru eveniment:

„În seara dinaintea botezului am spălat toate hăinuțele și le-am călcat. Le-am aranjat frumos în așa fel încât David să simtă pe viitor cât de special, dorit și iubit este de părinții lui, dar și de niște ‘străini ce aveau să-i devină părinții spirituali.”

Citeste postarea integrala pe blogul vedetei: tilyniculae.eu


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie