Tily Niculae a pierdut sarcina: ”Ziua în care inimioara copilului nostru s-a oprit…” | VIDEO

Tily Niculae a pierdut sarcina și a decis să vorbească despre drama prin care a trecut, sperând că împărtășirea experienței ei dureroase le va ajuta și pe alte mame care trec prin același coșmar.

Vedeta a povestit că a aflat că este însărcinată la sfârșitul lunii februarie, anul acesta și, chiar dacă nu a fost nici pe departe o sarcină plănuită, bucuria a fost una imensă, și pentru ea și pentru familia ei.

Primul control în sarcină

La primul control la care a fost însă, i s-a spus că șansele sunt de 50% ca sarcina să poată fi dusă la termen, pentru că exact lângă sarcină avea un hematom de 4,8 cm.

Bucuroasă că va fi din nou mămică și că va simți din nou bătăile inimii unui copilaș în burtica ei, Tily nu a vrut să asculte ce i-au spus medicii.

A spus că va face tot ce îi stă în putință să nască un bebe sănătos, va apela la cei mai buni medici, va face tot ce trebuie și se poate face.

Asta în ciuda avertismentelor medicilor și în ciuda informațiilor pe care ea însăși le găsise despre hematomul în sarcină.

Așadar, a făcut toate analizele necesare și a început tratamentul, fiind plină de speranță.

'Și…tot fericită eram , ba mai mult, mereu, dar mereu i-am spus lui Dragoș că ne iubește Dumnezeu pentru că eu am simțit, am apucat să îmi fac analizele și uite așa am intrat pe tratament ca să fie totul bine!', a povestit Tily Niculae pe blogul ei.

Bucuria din săptămâna 6 de sarcină

Ajunsă în cea de-a șasea săptămână de sarcină, vedeta a mers la control, convinsă fiind că îi va auzi inimioara copilașului din pântec. Și, spre bucuria lor, chiar au auzit inimioara care avea un ritm de 147bătăi/ minut…

'Eh, să mai zică cineva ceva de instinctul mamei! Am crăpat de bucurieeee, am zis că este ireal ce ni se întâmplă!', a mai povestit Tily.

Tily Niculae a pierdut sarcina în săptămâna 8

În cea de-a opta săptămână când a mers la control însă, îi era deja rău, avea stări de vomă, nu suporta niciun miros, dar a pus toate astea pe seama sarcinii, gândindu-se că dacă la prima sarcină a fost ușor, asta va fi una mai grea.

'La ecografia de 8 săptămâni când l-am văzut pe doctor că s-a făcut alb la față și mi-a zis să închid telefonul!Instant am început să plâng!!!!‘-Nu are ritm cardiac, nu?‘-Da, îmi pare rau!

'Nu cred că au trecut 5 minute până m-am îmbrăcat și am ieși pe ușa din spate ca să nu mă vadă nimeni,dar știu că de când am ieșit am urlat cum nu am făcut-o în viața mea, că am sunat la Popescu și nu mă auzea de plâns!!! Însă mă simțea, și eu pe el,  știu cum îi tremura vocea și repeta într-una:
‘-Frumoasa mea, Frumoasa mea, of iubita mea…unde ești că vin după tine. Stai pe loc și nu te urca la volan!

Toți prietenii știau, fiindcă nu sunt superstițioasă deloc, și, tot eu i-am și anunțat în seara respectivă ca să nu aud:‘-Hey, ce face bebe!

Nu am vrut să caut de ce-uri, nu am vrut să fac o tragedie, nu am vrut să mă gândesc! Și, am greșit? Oh da, pentru că nu am stat să îmi plâng copilul nenăscut așa cum simțeam să o fac.

De dragul Sofiei am disimulat, pentru că am preferat să bag sub preș chiar dacă tot corpul meu țipă de durere și după copilașul acela', a povestit Tily Niculae.

Aceasta și-a dat seama că ar fi trebuit să-și permită și să-și aloce timpul necesar pentru a suferi după copilul pe care l-a pierdut.

Tily Niculae a vorbit despre pierderea sarcinii

Tily a povestit într-un interviu despre experiența ei și a dezvăluit faptul că nu i-a fost deloc ușor.

'Știam că vom vorbi despre problema aceasta ca să vin în suportul celorlalte femei(chiar eu i-am propus),dar nu mă așteptam să fie în live-ul acela…iar reacțiile de început vă rog să le ignorați. Râdeam fiindcă eram efectiv împietrită și începeam să fac un mic atac de panică că aveam să dezvălui!', a spus Tily.

Sursă:tilyniculae.eu


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Vedete si copii