Titania – set de rasfatare a picioarelor pentru sezonul rece

Titania ti-a pregatit un set complet de rasfatare a picioarelor, special conceput pentru sezonul rece.

Titania - set de rasfatare a picioarelor pentru sezonul recePeria cu doua fete pentru ingrijirea picioarelor te ajuta sa redai calcaielor un aspect catifelat si placut la atingere. Partea cu piatra ponce curata eficient stratul de celule moarte de pe suprafata talpii piciorului si, mai mult, este tratata astfel incat sa nu permita acumularea bacteriilor in timp. Partea cu pila impotriva calozitatilor este ideala pentru a reda calcaielor tale netezimea mult-dorita.

Uleiul de jojoba si vitamina E din balsamul pentru ingrijirea picioarelor Titania te vor ajuta sa prelungesti efectul binefacator al periei, pastrand aspectul catifelat si moale al calcaielor pentru mai multa vreme.

In procesul de ingrijre, este esential sa-ti mentii picioarele sanatoase. Pentru ca incaltamintea este un mediu propice pentru dezvoltarea afectiunilor fungice, Titania iti pune la dispozitie Spray-ul antimicotic, care preintampina si trateaza iritatiile produse de ciuperca piciorului.

Titania s-a gandit la toate problemele din anotimpul rece pe care le-ar putea intampina picioarele tale, cand incaltamintea calduroasa nu le permite o aerisire favorabila. De aceea, spray-ul deodorant pentru pantofi iti ajuta picioarele sa treaca cu bine peste chinurile incaltamintei si sa se bucure de prospetime in orice context.

Produsele Titania sunt disponibile in supermarketurile si hipermarketurile din intreaga tara.

Preturile: Perie cu doua fete – 23.20 lei, Balsam pentru picioare – 10.60 lei, Spray antimicotic – 18 lei, Spray pentru pantofi – 14.45 lei.
 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Noutati cosmetice