TLC aduce povesti din viata reala publicului feminin din Romania

TLC, cel mai nou canal din portofoliul Discovery Networks, a fost lansat ieri in Romania.

TLC, noua televiziune de divertisment de la Discovery Networks, dedicata femeilor si familiilor acestora, a fost lansata ieri in cadrul unui eveniment care a introdus invitatii in universul special al TLC – un loc unde poti vedea povesti inspirate din viata reala, din care intotdeauna ramai cu ceva.

Evenimentul a avut trei invitati speciali, care au putut fi urmariti prin intermediul unor ecrane de televiziune, in timp ce-si desfasurau activitatea in „birourile' lor.

Anthony Rafaelli, chef la restaurantul Bonne Bouche din Capitala, ne-a aratat cum se prepara cateva dintre cele mai sofisticate feluri de mancare.

Genoveva Galan, politista si antrenoare de ju-jitsu a prezentat tehnici de auto-aparare in direct si Nick Barna, make-up artist pentru Maybelline New York le-a oferit doamnelor sfaturi cu privire la machiaj.

Astfel, publicul a putut intra in spatele ecranului, facand schimb de replici cu cele trei personaje.

Cei care au intretinut atmosfera au fost Maria Radu im preuna cu formatia sa, care i-a incantat pe invitati cu melodii celebre, un tanar magician si un maestru cofetar care a pregatit toata seara torturi din marzipan in cele mai traznite forme.

Noua televiziune TLC, poate fi urmarita de ieri, 20 ianuarie, de abonatii UPC si AKTA, urmand ca distributia sa fie extinsa. Programele abordeaza subiecte de interes pentru publicul feminin – de la familie si cariera pana la moda si sanatate – intr-o maniera noua, originala, din care telespectatoarele sa ramana intotdeauna cu ceva, fie ca este o idee, un sfat sau pur si simplu inspiratie pentru viata de zi cu zi.

Grila de programe este realizata de echipa Discovery Romania, pe baza preferintelor si obiceiurilor de vizionare ale femeilor de aici.
 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri