Toamna asta Titania îți face picioarele fericite

Cu totii stim ca toamna nu aduce dupa ea numai culori calde si frunze uscate, dar si ploaie, vant si frig. Iar prezenta ciorapilor si a pantofilor devine inevitabila. Astfel ca, multele ore petrecute in ciorapi, ghete sau pantofi ne feresc de frig si umezeala dar nu si micoze, bacterii  sau de mirosul neplacut al picioarelor sau pantofilor.

De aceea Titania a creat special pentru astfel de probleme, Spray-ul deodorant pentru pantofi, Spray-ul deodorant pentru picioare si Spray pentru picioare antimicotic

53305333Spray deodorant pentru pantofi – 200 ml

Spray-ul deodorant pentru pantofi indeparteaza bacteriile acumultate in interiorul pantofilor, previne micozele cauzate de acestea si lasa un miros placut in interiorul incaltamintei.

Spray deodorant pentru picioare – 200 ml

Agentii puternici odorizanti opresc transpiratia si elimina bacteriile. Spray-ul dezinfecteaza si previne micozele. Datorita agentilor hidratanti si mentolului pielea ramane catifelata si improspatata.

Spray pentru picioare antimicotic- 200 ml

Folosit cu regularitate, substantele activeprotezeaza picioarele impotriva infectiilor micotice. Picioarele vor fi improspatate, ingrijite si uscate.

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri