Toate fetele lui Brenciu

Aceasta este prima fotografie cu Mina, fetița lui Horia Brenciu.

Pe 1 februarie, dis de dimineață, Horia Brenciu a încălzit inimile fanilor săi de pe Facebook, postând prima imagine cu fetița sa, Mina, care împlinea 3 luni.

„Azi facem 3 luni… Suntem timizi și încă nu ne-am băut lăpticu, respectiv cafeaua… Ne înțelegeți, nu-i așa? – acestea au fost cuvintele care au însoțit fotografia ce-l înfățișează pe proaspătul tătic alături de micuța somnoroasă.

Mina, Andreea, Maria și Alice. Așa se definește fericirea pentru Horia Brenciu. „El are în sânge tot ce-i trebuie ca să fie tatăl perfect!, spune Alice despre cel care, în luna martie, face… ce-i spune inima într-un turneu național, care trece și pe la Sala Palatului din București.

La 40 de ani, Horia Brenciu e fericit. Iubita lui, Alice Dumitrescu, i-a dăruit o fiică minunată.

Brenciu, Alice, Mina, Andreea, Maria

Știu că apreciați enorm discreția și nu vă place să vă expuneți viețile în public. Totuși, în ultima perioadă, paparazzi sunt pe urmele voastre. Pe o scară de la 1 la 10, cât vă agasează acest lucru și cum gestionați tensiunea în astfel de situații?

Horia: Gestionăm în felul următor… Alice îi vede prima, îmi spune mie, iar eu ridic din umeri. Mai în glumă, mai în serios, nu e deloc o chestiune plăcută să conduci o mașină în plină zi sau seară și deodată, la un semafor, să te orbească două blitz-uri venite din senin. Acum 20 de ani, când am intrat în spațiul public românesc, a face o fotografie pe stradă era o raritate și orice cameră de filmat era privită cu interes. Acum, reacția oamenilor la orice fel de aparat îndreptat spre ei este de totală dezaprobare. Alte vremuri, alți fotografi, alte cerințe, alte… principii.

Alice: Pe mine nu mă agasează nimeni. Eu sunt interesantă pentru paparazzi doar când sunt cu Horia sau cu Toni Grecu, realizatorul emisiunii pe care o produc la Pro TV. Nu merg la niciun eveniment monden… în afară de petrecerea VIVA! (râde), nu fac nimic ieșit din comun, așa că nu sunt chiar importantă pentru ei.

 

Citește mai multe pe viva.ro

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Vedete si copii