Tocanita de legume

Ingrediente:

3 morcovi,
4 cartofi,
o punga de soia cubulete
3 cepe,
un plic busuioc,
4 foi de dafin,
sare sau vegeta,
2-3 catei usturoi,
patrunjel verde

Preparare:

Intr-un vas se pun cubuletele de soia la fiert cu un praf de sare sau vegeta. Se mai pot pune la fiert cu unul sau doi morcovi. Ceapa se curata de coaja , se spala si se taie marunt. Intr-un vas se pune o lingura de ulei sau o felie de unt si se presara ceapa. Morcovii se curata , se spala si se taie rondele mici. Dupa ce a devenit ceapa transparenta, se adauga rondelele de morcovi si se calesc in continuare pana morcovii devin moi.

Dupa ce morcovii s-au inmuiat se adauga cartofii si se mai caleste un pic compozitia, adaugandu-se daca mai e cazul o lingura sau doua de ulei. Odata calite legumele se adauga apa cat sa fie acoperite. Se mai pun foile de dafin, se presara busuioc, iar catre final se pune usturoiul care in prealabil a fost curatat, spalat si taiat marunt. La final cand tocana a scazut se adauga soia scursa . Tocana se garniseste cu patrunjel verde tocat marunt.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Buton