Top 3 activități educative pe care nu trebuie să le ignori

Specialiatii de pretutindeni le recomanda parintilor sa petreaca mai mult timp cu copiii lor si sa participe impreuna la cat mai multe activitati. Nu degeaba se spune ca primii 7 ani din viata unui copil sunt importanti in formarea sa, parintii jucand un rol esential.

 

Jucăriile senzoriale – fascinante pentru bebeluși

Rolul lor este foarte important: ajuta la dezvoltarea sistemului nervos, prin simplul fapt ca cel mic intra in contact cu diferiti stimuli senzoriali. Indiferent ca vorbim de carticele colorate, jucarii sau paturici, daca acestea scot un sunet sau sunt pline de imagini, il vor ajuta pe bebelusul tau sa-si dezvolte imaginatia si sa se formeze.

 

Transformă învățatul într-un joc!

Nu exista bucurie mai mare ca atunci cand rosteste primele cuvinte. In timp insa, stim ca devine un adevarat chin sa-l inveti literele. Creatorii de pe Breslo s-au gandit la metode simple si eficiente, ca cel mic sa invete mai repede alfabetul. Aici puteti gasi cuburile cu litere sau alfabetul handmade, creatii ce-l vor ajuta sa isi foloseasca mintea fara sa se plictiseasca.

 

Jucăriile colorate îi dezvoltă imaginația

Chiar si o simpla jucarie din plus il ajuta sa-si dezvolte imaginatia. Este totusi esential sa nu-l lasi sa se joace singur, ci sa participi si tu la fascinantul joc. Poti sa-i creezi o poveste, in care sa implicati toate jucariile pe care le are. Cu cat mai multi, cu atat mai bine!

 

Pe Breslo  gasesti toate jucariile de care copilul tau are nevoie pentru a se dezvolta armonios. Sunt din materiale ce nu-l pot rani, iar daca vrei ceva personalizat, vanzatorii sunt deschisi la orice propunere.

Vezi aici galeria de produse:

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Bebelusul