Top 5 electrocasnice pe care trebuie să le ai în propria ta bucătărie

Bucătăria este una dintre cele mai folosite încăperi dintr-o casă. Așadar, aici îți începi ziua prin savurarea cafelei de dimineață, îți iei micul dejun sau gătești pentru membrii familiei tale. Fie că ești un bucătar amator sau chiar dacă ai o pasiune pentru prepararea rețetelor culinare, ai nevoie de anumite electrocasnice care îți pot fi de mare folos și care nu au voie să-ți lipsească din casă. În rândurile de mai jos, îți vom enumera câteva aparate pe care trebuie să le ai neapărat și tu în propria locuință.

Iată cele mai populare electrocasnice pentru a obține o bucătărie complet utilată:

1. Cuptorul cu microunde

Cuptorul cu microunde nu trebuie să-ți lipsească dintr-o bucătărie complet echipată. Acesta te ajută să-ți încălzești mâncarea într-un timp foarte scurt, fără a mai murdări și alte vase, cum ar fi o oală, în cazul în care trebuie să faci acest lucru pe aragaz. Mai mult, dacă ai uitat să scoți ceva de la congelator, precum ar fi o pungă cu carne și nu dispui de prea mult timp să aștepți să se dezghețe, o introduci în aparat, selectezi programul de decongelare rapidă și în câteva minute te poți folosi de produsul de care ai nevoie în acel moment.

2. Frigiderul

Dacă abia te-ai mutat în noua ta casă, probabil te întrebi cu ce obiect să începi dotarea bucătăriei și care este prioritar atât pentru tine, cât și pentru familia ta. Așadar, primul lucru la care trebuie să te gândești este frigiderul, deoarece te ajută să păstrezi alimentele proaspete și sigure pentru consum o lungă perioadă de timp. În plus, pe altex.ro găsești diferite modele, precum sunt cele cu sau fără congelator integrat, dar și de diferite culori și dimensiuni, astfel încât să achiziționezi opțiunea adaptată nevoilor tale.

3. Aragazul

Fie că preferi să gătești la un aragaz cu flacără sau pe o plită electrică, acesta este unul dintre cele mai esențiale electrocasnice dintr-o bucătărie. Nu mai este nevoie să-ți vorbim despre necesitatea sa, întrucât deja știi, fără doar și poate, de ce acesta reprezintă o reală necesitate pentru orice bucătărie.

4. Robotul de bucătărie

Un robot de bucătărie este de mare ajutor în momentul în care te apuci de gătit. Cu ajutorul lui poți toca legume, carne sau poți chiar să frămânți aluatul pentru pâine sau pizza, în funcție de modelul pentru care optezi. Mai mult, trebuie să ai acest aparat în dotare mai ales dacă faci diferite preparate aproape zilnic și îți dorești să reduci timpul pentru pregătirea ingredientelor de care ai nevoie. 

5. Mașina de spălat vase

Nu în ultimul rând, dacă nu îți place să stai lângă chiuvetă și să speli muntele de vase după ce au plecat prietenii de la tine, cu siguranță ai nevoie și de o mașina de spălat vase. În plus, aceasta nu doar că te ajută să economisești timp și energie, dar îți poate scădea și factura la apă, deoarece consumă mult mai puțină decât atunci când le cureți tu manual. De asemenea, nu vei mai consuma la fel de mult detergent și nici de bureți nu vei mai avea nevoie pentru a efectua acest proces.

În concluzie, cele 5 obiecte enumerate mai sus sunt doar o parte dintre multe altele care mai există pe piață. 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial