Top 5 idei de cadouri potrivite când botezi un copil

Binecuvântarea de a boteza un copil reprezintă un eveniment unic și plin de bucurie atât în viața nașilor, cât și a părinților. Totuși, această onoare se poate dovedi mai dificilă decât părea la început, fiind o responsabilitate extrem de mare. Primul cadou este, cu siguranță, unul important, căci ajută părinții în noua lor rutină, dar rămâne și ca amintire toată viața. Tu știi ce cadou să îi cumperi finului tău? 

Uite 5 idei care să te inspire înainte de achiziție! 

  1. Produse de igienă 

Perioada în care copilul este atât de mic necesită o grijă specială pentru ca toate lucrurile care intră în contact cu el să fie curate și dezinfectate. De aceea, puteți opta pentru diverse seturi de igienă, cum ar fi căzi și scaune de baie, seturi de manichiură speciale pentru bebeluși, sterilizatori, soluții pentru zonele în care stă, șampoane, geluri și uleiuri de duș etc.  

  1. Jucării 

Chiar dacă este vorba despre un bebeluș, jucăriile nu pot lipsi din casa în care locuiește. Astfel, puteți opta pentru jucării pe care le poate folosi ani la rând (saltele interactive, trambuline, leagăne, centre de joacă etc), cât și pentru jucării educaționale care să îl ajute să se dezvolte armonios (jocuri muzicale, jocuri de construcție, puzzle-uri).  

  1. Cărucior 

Una dintre investițiile cele mai costisitoare pe care trebuie să le facă un proaspăt părinte este reprezentată de cărucior. Acest obiect este indispensabil, fiind un cadou foarte util și apreciat. Alegeți un cărucior sport, rezistent, dar ușor de pliat, care poate fi folosit pe toate tipurile de teren. Cei de la Babyneeds.ro au o selecție variată de astfel de cărucioare dintre care puteți alege în funcție de aspectul estetic și cel practic. Este recomandat să optați pentru o culoare neutră, dacă nu sunteți sigur de preferințele părinților. 

  1. Aparate pentru casă 

Ca părinți, apar nevoi de ale căror existență nici nu știați înainte. De aceea, puteți veni în ajutorul acestora prin oferirea unor cadouri inedite, dar extrem de practice: purificatoare, umidificatoare, aparate aerosoli, aspiratoare nazale, încălzitoare biberoane ș.a. Încercați să aflați dacă le lipsește ceva din casă și dacă puteți interveni, prin achiziția acelor obiecte. Efortul va fi, mai mult ca sigur, apreciat și vor fi recunoscători.  

  1.  Vouchere la magazine pentru copii 

Dacă nu sunteți încă sigur că puteți oferi un cadou satisfăcător, atunci cea mai inspirată idee este să oferi un voucher la un magazin pentru bebeluși. Astfel, ei vor putea cumpăra toate produsele de care au nevoie, alegând exact după propriile preferințe. Decât să cumpărați un lucru pe care să nu îl folosească niciodată, mai bine le oferiți șansa de a-și achiziționa produsul perfect. 

Botezul unui bebeluș înseamnă mult mai mult decât lucruri materiale, însă pentru creșterea lui, este important ca părinții să primească suportul și ajutorul de care au nevoie. Astfel, prin cadoul ales, le puteți ușura traseul lung, dar frumos pe care îl au de parcurs de acum încolo. Lista vă poate inspira în decizia dvs., însă personalizați ideile pentru familia respectivă, ca să fie un cadou ideal și bine gândit.  

Sursa foto: pexels.com 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial