Top 5 instrumente utile pentru noii părinți

Aducerea pe lume a unui copil este un eveniment extraordinar. În ultimii ani, datorită inovației, au apărut pe piață diferite produse care se pot dovedi a fi extrem de utile pentru cei care devin părinți pentru prima oară. În acest articol vă prezentăm cinci astfel de instrumente:  

1.       Monitor audio/video pentru bebeluși 

Un astfel de monitor este extrem de util, pentru că puteți urmări și verifica dacă totul este în regulă atunci când bebelușul doarme. De asemenea, puteți profita de acel timp 'liber' pentru a vă ocupa de diferite treburi casnice. Un monitor cu audio și video începe de la câteva sute de lei, însă desigur, puteți găsi și monitoare de lux la prețuri mult mai mari, care oferă o calitate audio/video mult mai bună.  

2.       Lampă de veche 

O lampă de veche îndeplinește multe funcții, printre care faptul că ajută la diminuarea agitației înainte de somn și facilitarea unui somn liniștit. Aceste lămpi, precum toate produsele pentru bebeluși și copii, vin în toate formele și mărimile posibile, așa că sigur nu o să aveți probleme în a găsi una cu un design pe placul dvs. Acestea pot avea și un senzor de oprire/pornire, precum și senzor de noapte/zi integrat. Lămpile de veche sunt foarte accesibile, prețul pentru o astfel de lampă începe de ala 15 lei.  

3.       Aparat de generare sunete albe 

Zgomotul alb aduce multe beneficii, maschează sunetele deranjante de fundal și ajută atât bebelușii când și adulții să aibă parte de un somn mai liniștit și odihnitor. Un dispozitiv poate avea mai multe sunete albe și sunete ale naturii integrate. Deseori puteți găsi lampa de veche și aparatul de generare sunete albe într-un singur dispozitiv.  

4.       Umidificator 

Un umidificator ajută la purificarea și hidratarea aerului, ceea ce este important pentru a evita ca aerul în spațiul unde doarme bebelușul să nu fie prea uscat. Este foarte util atunci când bebelușul are tuse sau răceală, însă poate fi folosit pe tot parcursul anului.  

5.       Aspirator nazal pentru bebeluși 

Este cel mai ușor și sigur mod de a desfunda nasul bebelușului dvs. Ușurează respirația bebelușului și vă ajută să treceți mai ușor peste posibilele răceli, ceea ce poate fi extrem de util în special în lunile reci ale anului. Prețul unui astfel de dispozitiv începe de la câteva zeci de lei. Toate aceste dispozitive pot fi găsite cu ușurința și pe piața second hand la prețuri foarte accesibile, însă dacă preferați să le achiziționați din magazin și nu dispuneți de resursele financiare necesare, puteți apela la un împrumut rapid. Un împrumut rapid online este o alternativă convenabilă pentru situațiile când aveți nevoie urgentă de bani. Se obține foarte rapid și ușor, fiind necesară doar completarea unui formular și încărcarea câtorva documente. 

Sursa foto: pexels.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Diverse