Top 5 minciuni pe care bărbații le spun femeilor

Într-o convesație de 10 minute, aruncăm, în medie, cam 3 minciuni nevinovate. Cu atât mai mult, când avem motive să o facem, mințim fără să clipim. Uite un top al celor mai mari 5 minciuni pe care bărbații le spun femeilor. Al tău cât de des ți le spune?

 

Nu aveam semnal

E drept că într-o parcare subterană sau într-un lift, semnalul se poate pierde, dar scuza cu 'nu aveam semnal' nu mai prea ține în 2014. Cineva să le spună și domnilor! Replica 'nu aveam semnal' urmată la câteva zile de 'îmi pare rău că am ratat telefonul tău, eram într-o ședință/la baie/la masă și îmi lăsasem telefonul la birou' ar trebui să te pună serios pe gânduri.

 

Îți stă foarte bine!

'Nuuu, nu te îngrașă deloc! Îți stă foarte bine!' Asta e minciuna pe care ei, săracii, o spun foarte des, căci, deși femeia le-a tot spus că adevărul este fundamental într-o relație, instinctul de conservare îi avertizează că va ieși scadal dacă vor spune că da, ținuta aceea nu o avantajează deloc. În aceste cazuri se aplică regula 'dacă simți nevoia să-ți întrebi bărbatul dacă pari grasă, probabil că ești'.

Am găsit o super-ofertă!

Ce, credeai că numai tu îl păcălești cu reducerile și super-ofertele? Când vine acasă cu cel mai nou model de Cannon și o sclipire în ochi, să știi că replica 'am găsit o super-ofertă' e o minciună. Iartă-i-o și tu, așa cum și el îți iartă toate rătăcirile din timpul reducerilor.

Nu mă uitam, pe bune!

Să fim serioase: când noi tragem cu coada ochiului la decolteul alteia și la picioarele ei interminabile, cum să nu o facă ei? Fii fericită însă: dacă l-ai suprins tu că se uită, înseamnă că o face în trecere. Un prădător adevărat și-ar fi deghizat mai bine intențiile.

Nimeni nu vine cu iubita

'Chiar nu pot să te iau în weekendul asta. Nimeni nu vine cu iubita/soție – e o ieșire de business și nu pot să mă fac de râs'. Dacă-ți spune asta, fii sigur că plănuiește să se facă de râs! Probabil va începe și a doua sticlă de whisky și se va da la jumătate dintre colegele de birou când se va pune a doua oară 'Tranquilla'.

foto Shutterstock

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie