TOP 5 obiecte de care ai nevoie pentru o casă confortabilă

Confortul este esenţial în casă, de aceea este o idee bună să investeşti în obiecte şi piese de mobilier care să îţi facă viaţa mai frumoasă, fie că locuieşti la casă sau la apartament. În prezent, nu ai nevoie de o casă încărcată de mobilă pentru a te bucura de confort, dimpotrivă. Este o alegere înţeleaptă să amenajezi locuinţa cu piese de mobilier funcţionale, nu doar plăcute din punct de vedere estetic.

Iată TOP 5 obiecte de care ai nevoie pentru o locuinţă confortabilă:

Televizorul

Televizorul este un aparat ce îţi poate folosi într-o mulţime de moduri. Un smart TV nu este util doar pentru a viziona filme sau seriale. Îl poţi folosi pentru a urmări tutoriale de sport atunci când faci mişcare, pentru a asculta podcasturi sau pentru a urmări clipuri DIY. De asemenea, există aplicaţii pentru smart TV pe care le poţi utiliza pe post de decor ambiental. TV-ul tău se poate transforma în şemineu sau în acvariu cu ajutorul lor. Dacă îţi doreşti un model de la un brand de renume, poţi alege un televizor Samsung de pe altex.ro, unde găseşti o gamă largă de produse.

Canapeaua

Canapeaua este o piesă de rezistenţă în orice living. Nu opta niciodată doar pentru fotolii sau pentru un pat, în cazul în care locuieşti într-un studio. Canapeaua este opţiunea perfectă dacă vrei să te relaxezi şi să te bucuri de tot confortul atunci când te uiţi la TV, citeşti sau petreci timp alături de cei dragi.

În plus, o canapea se poate transforma uşor într-un pat, dacă alegi un model extensibil. În cazul în care dispui de mai mult spaţiu, optează pentru un colţar, care este perfect pentru a te relaxa în voie.

Patul

Deşi în ultimii ani a apărut un nou trend, acela al înlocuirii patului cu o saltea pe care să o aşezi direct pe podea, acest lucru nu reprezintă o idee inspirată. Patul este o piesă esenţială pentru dormitor, care îţi poate inspira linişte şi stare de bine. Alege un pat care să se potrivească gusturilor tale. Poţi opta fie pentru un model tapiţat, fie pentru un model din lemn sau din metal.

Biroul

Fie că lucrezi de acasă sau de la sediul companiei, biroul este o piesă de mobilier pe care vrei să o instalezi în apartamentul său casa ta. Biroul îţi va fi util pentru a lucra de pe laptop, fie la job, fie la proiecte personale, dar şi pentru a scrie, a semna acte sau a desfăşura activităţi de lucru manual. Nu ai nevoie neapărat de un birou scump. Pe piaţa găseşti modele al căror preţ nu este ridicat.

Dulapul

Spaţiile de depozitare sunt esenţiale în orice casă. Indiferent de cât de multe sau puţine lucruri deţii, acestea nu pot fi înşirate în camerele casei. Dulapul te va ajuta să îţi aşezi hainele, dar şi alte obiecte, fără bătăi de cap şi fără ca acestea să fie expuse.

De la televizor şi până la spaţii de depozitare, confortul la tine acasă este dat de acele obiecte care îţi fac cu adevărat viaţa mai plăcută şi mai uşoară.

Sursa foto: Pexels.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial
Buton