Total Cleanse Liver de la Secom, pentru protectia ficatului

Total Cleanse Liver de la Secom, pentru protectia ficatuluiTotal Cleanse Liver de la Secom are cea mai complexa formula de pe piata, in concentratii optime de ingrediente active: Silimarina, in cea mai mare concentratie de pe piata, Papadie, Schizandra, N-Acetil-Cisteina si L-Glutation.

Total Cleanse Liver actioneaza ca puternic protector, detoxifiant hepatic si antioxidant natural, protejand membranele celulelor hepatice si stimuland regenarea hepatica. De asemenea, este un adjuvant eficient in terapiile antitumorale.

Total Cleanse Liver este recomandat in steatoza hepatica, hepatite cronice, colestaza, inflamatii hepato-biliare, litiaza biliara, ciroza si complicatiile acesteia.

Pret recomandat: 98,5 lei (tva inclus)/60 capsule vegetale. Total Cleanse Liver face parte din portofoliul Secom si este disponibil in farmaciile si magazinele cu profil naturist din intreaga tara.
Total Cleanse Liver este un supliment alimentar. Se recomanda citirea cu atentie a informatiilor de pe ambalaj.

Cum functioneaza ficatul nostru
Ficatul este cel mai mare organ intern, cu peste 500 de functii esentiale pentru organism. El ajuta la detoxifierea si curatarea intregului sistem, prelucrarea medicamentelor, alcoolului si alimentelor. De asemenea, ficatul este responsabil pentru secretia enzimelor si proteinelor care asigura la echilibrarea nivelului hormonal din organism.
Rezistenta ficatului la diferite forme de agresiune difera in functie de sex. Astfel la femei, ficatul incepe sa cedeze de la cantitati de alcool de 2 sau chiar de 3 ori mai mici decat in cazul celor consumate de barbati.

Simptome ale unui „ficat obosit'
Senzatia de oboseala acuta, indigestiile, durerile abdominale si icterul sunt primele semne ale unui „ficat obosit'. Unele afectiuni hepatice, cum sunt hepatitele, sunt insotite de senzatii de greata, varsaturi, lipsa poftei de mancare si chiar febra.

Mai des intalnita de sarbatori, dischinezia biliara este o afectiune a veziculei biliare, cauzata in special de consumul in exces al alcoolului si al unor alimente bogate in grasimi animale. In mod normal, vezicula biliara este cea care inmagazineaza bila eliberata de ficat si o transporta pana in intestinul subtire, acolo unde contribuie la descompunerea grasimilor alimentare. Atunci cand ficatul si vezicula biliara nu functioneaza la parametri optimi, in intestinul subtire nu sunt suficiente cantitati de bila pentru a se realiza procesul de digestie.
Ca urmare a acestei afectiuni, putem resimti, in aproximativ 40 de minute de la consumul unor alimente grase, crampe puternice, senzatii de greata si varsaturi. Sunt insa si persoane care nu prezinta simptome, de cele mai multe ori acestea ajungand sa se prezinte la medici si specialisti, abia in situatiile de maxima urgenta.
 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Noutati