Touch Kidz pentru igiena si sanatatea copiilor

Inevitabil, copiii sunt expusi in fiecare zi de o varietate de bacterii si de microbi si de multe ori cei mici fie sunt prea atenti la joaca si uita, fie nu stiu unde sa se duca sa se spele pe maini cu apa si sapun.

Touch Kidz pentru igiena si sanatatea copiilorTouch a creat produsele Kidz atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari, care au grija de ei si pentru care sanatatea e mai importanta decat toate, chiar si langa locul de joaca al copiilor.

Touch Kidz Gel este un recipient mic, de 59 ml, care poate fi luat peste tot, in ghiozdan, in buzunar sau in poseta mamei, a bunicii sau a bonei, si este extrem de usor de aplicat. Se pune doar o picatura de gel in palme si se acopera intreaga suprafata a mainilor, pana cand gelul intra in piele. Adica nu mai mult de 15 secunde!

Pentru ca are un continut de alcool de 70%, Touch Kidz Gel este un dezinfectant eficient, distrugand 99% din bacterii, lucru certificat si de Institutul Cantacuzino.

Touch Kidz Spray este ideal pentru dezinfectarea obiectelor sau suprafetelor cu care copilul intra in contact, dar poate fi utilizat la fel de bine si pentru curatarea mainilor. Foarte usor de aplicat, este suficienta o pulverizare deasupra suprafetelor sau a obiectelor cu care se joaca si stergerea surplusului cu un servetel uscat.
De asemenea, aplicarea pe maini se poate face prin pulverizarea direct pe maini si acoperirea palmelor – produsul actioneaza imediat, lasand mainile curate. La fel ca si in cazul gelului, Touch Kidz Spray contine 70% alcool si distruge 99% dintre bacterii.

Touch Kidz este cel mai bun ajutor pentru pitici, mamici si bunici care vor sa stea departe de bacterii!

Touch KidzGel este disponibil pe piata la pretul de 7,90 lei, iar Touch Kidz Spray poate fi achizitionat la pretul de 10,20 lei.
 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Noutati