Trachisept – solutia 100% naturala pentru calmarea durerilor de gat

Trachisept este solutia 100% naturala, bazata pe ingrediente apicole (miere si propolis), cu actiune neinvaziva asupra organismului, care calmeaza durerile de gat, reface mucoasa iritata a cavitatii bucale si tonifica intregul organism.

Trachisept – solutia 100% naturala pentru calmarea durerilor de gatProdusele din gama Trachisept au la baza ingrediente apicole, care ajuta la ameliorarea si calmarea durerilor de gat si reducerea simptomelor de iritatie la nivelul cavitatii buco-faringiene (din cauza fumatului si a aerului conditionat). Trachisept are un gust foarte placut, arome variate si nu contine coloranti.

Gama Trachisept contine: Trachisept Miere si Propolis, care datorita combinatiei de ingrediente apicole si propolis calmeaza gatul iritat si are actiune antimicrobiana; Trachisept Miere si Lamaie – calmeaza gatul iritat si usureaza respiratia; Trachisept Miere si Fructe de padure care are o combinatie de ingrediente naturale si miere, cu aport de vitamina C; Trachisept Mentol si Eucalipt care desfunda nasul si calmeaza gatul iritat.

Anul acesta gama s-a completat cu doua produse noi: Trachisept propolis fara zahar – combinatie pe baza de propolis cu actiune antibacteriana, antifungica si antivirala, care poate fi utilizat si de catre diabetici si Trachisept Junior care intareste sistemul imunitar si este adresat copiilor cu varsta peste 3 ani.

Trachisept se poate administra pe tot parcursul zilei, ori de cate ori este nevoie, pana la 4-6 comprimate pe zi.

Aceste produse sunt suplimente alimentare si se elibereaza in farmacii fara prescriptie medicala, iar pretul recomandat este de 14.84 lei (16 comprimate) si 10.23 lei (8 comprimate);


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Noutati