Tragedie fără margini. O familie și-a pus capăt zilelor din cauza bolii necruțătoare a copilului

Tragedie fără margini la Constanța. O familie a luat o decizie sfâșietoare.

Autoritățile susțin că doi părinți și-au pus capăt zilelor nemaiputând îndura durerea și neputința de a face ceva pentru copilul lor de 9 ani, care suferea de o boală necruțătoare.

Micuțul a fost găsit și el fără suflare, lângă părinții lui. Toți trei au fost descoperiți de către o rudă care a sunat la 112, după ce a încercat să intre în apartamentul lor și nu a reușit să descuie ușa.

A fost nevoie ca pompierii să spargă ușa, iar ceea ce au văzut în casă i-a lăsat înmărmuriți. Un copil și doi adulți erau fără suflare.

Anchetatorii s-au gândit în primă fază că a fost vorba despre o crimă urmată de sinucidere, dar oricât au încercat să găsească indicii și dovezi în favoarea acestei ipoteze, ralitatea părea fi alta. Nu exista nici măcar o urmă de violență. Mai mult, se pare că părinții au lăsat și o scrisoare de 13 pagini în care și-au scris suferința.

„Ni se spune din toate părțile să fim pozitivi, dar poate cineva să accepte realitatea despre copilașul lui? Cum o tumoare blestemată, instalată acolo unde nu trebuie, poate să-i fure copilăria, adolescentă, tinerețea și chiar viață”.

Anchetatorii au aflat de la rude că băiatul avea o tumoare pe creier și în ciuda eforturilor părinților care îl trataseră atât în țară cât și peste hotare, boala nu a cedat. Ba dimpotrivă.

„Din câte știm nici pe trupul copilului, nici pe trupul femeii nu există urme de violentă. Se pare că a fost o acțiune a celor 2 soți care probabil nu au mai suportat că aveau copilul suferind de atâta timp și au luat hotărârea supremă de a muri împreună”, au declarat anchetatorii citați de știrileprotv.ro

Anchetatorii nu au însă o certitudine asupra morții copilului, dar iau în calcul varianta ca acesta să se fi stins înaintea părinților.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie