Tragedie în Bacău. Un tată și-a înecat doi copii în Barajului Berești, după o ceartă cu soția

La o săptămână de la tragedia din Timișoara, unde o mamă s-a aruncat în gol, de pe bloc, cu cei doi copii, o știre din Bacău tulbură, din nou, întreaga țară.

După o ceartă în familie, cu soția lui, un bărbat de 30 de ani și-a luat doi dintre cei trei copii, un băiețel de 4 ani și o fetiță de 5 luni, și i-a aruncat în apele Barajului Berești, scrie observatornews.ro

„Polițiștii au fost sesizați prin apel la 112 de o femeie de 23 din comuna Păncești despre faptul că soțul ei, un bărbat de 30 de ani, după o ceartă în familie, i-a luat pe cei doi copii, un băiețel de 4 ani și o fetiță de 5 luni, și a amenințat că se va sinucide împreună cu aceștia în baraj. Imediat la fața locului a ajuns un echipaj de poliție și la ora 13.26 polițiștii au găsit copiii pe luciul de apă. I-au scos la mal şi au început manevrele de resuscitare. Manevrele de resuscitare continuate de echipajul de ambulanță, au fost declaraţi decedați. Se fac cercetări”, a transmis duminică IPJ Bacău.

„A venit acasă, ne-am certat, m-a bătut. Am fugit afară, mi-a luat fata din casă, fata dormea. Mi-a arătat-o. Mi-a zis că e ultima oară când o văd. A chemat băiatul după el. L-a băgat în maşină şi au plecat', a povestit femeia, conform Libertatea.ro.

„Mi-a zis de fiecare dată că dacă îl mai supăr sau fac ceva, o să mă bage în maşină cu tot cu copii şi ne aruncă', a spus ea. Pe lângă cei doi copii, un băiat de patru ani şi o fetiţă de cinci luni, cuplul mai are un băiat de 6 ani, care s-a salvat după ce, văzând că părinții lui se ceartă, s-a adăpostit la bunici.

Bărbatul nu a fost găsit.

Foto – Observatornews.ro


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri