Transforma-ti tatal intr-un star tv

Disney Channel porneste in cautarea unei voci masculine pentru un rol in filmul Disney Pixar Povestea Jucariilor 3'.

Un tata sau un tutore norocos va castiga sansa de a dubla rolul Soldatelului Verde' in filmul care va avea premiera in aceasta vara.

Compania Walt Disney porneste o cautare nationala pe Disney Channel, pentru a-l transforma pe tatal unui copil intr-o vedeta in cadrul mult asteptatului film produs de Disney Pixar, Povestea Jucariilor 3', ce va avea premiera in cinematografe in lunile iunie-iulie.

Tatal sau tutorele unui copil va deveni parte din istoria filmului in Romania, interpretand rolul secundar al personajului Soldatelul Verde'.

Castigatorul va fi ascultat in salile de cinema de milioane de spectatori din toata tara. Totodata, norocosul va primi bilete VIP la film pentru a se asculta live la premiera filmului.

Pana pe 28 martie, tot ce trebuie sa faca copiii este sa isi inregistreze tatal sau tutorele rostind o replica din film si sa o sa o incarce pe website-ul www.disney.ro.

Cei mai talentati concurenti, impreuna cu copiii care i-au inscris, vor fi invitati sa participe la o auditie intr-un studio de dublaj din Bucuresti, in urma careia Disney Channel va selecta castigatorul final.

Auditia va fi inregistrata si transmisa pe Disney Channel in perioada premergatoare premierei filmului.

Pentru mai multe informatii sau pentru a va inscrie in concurs si a incarca o inregistrare, vizitati www.disney.ro.
 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
ziareonline.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri