Tratament leave-in pentru păr subțire

NIOXIN lansează noul DiaBoost™ cu HTX™ (Hair Thickening Xtrafusion), un tratament  leave-in cu aplicare zilnica, care a fost creat și testat științific pentru a mări diametrul fiecărui fir de păr în parte oferind un aspect mult mai bogat, mai frumos.  DiaBoost™ este primul produs care conține această tehnologie inovativă, dând rezultate după o singură aplicare.

 

Subțierea părului este frecvent asociată cu rărirea acestuia. Diametrul firului joaca un rol important in acest proces, deoarece  se poate micșora în diferite etape ale vieții.

DiaBoost™ este un tratament intensiv leave-in care mărește diametrul fiecărui fir de păr oferind un aspect mai voluminos ca și cum ar avea în plus 11000 fire. Efectele se vor putea observa dupa prima aplicare.  Folosit zilnic, cu regularitate, ofera părului protecție suplimentară împotriva ruperii, creandu-i premisele  de a crește lung. DiaBoost™ pătrunde în firul de păr și îl face mai flexibil și mai ușor de coafat, fără să îl încarce sau să devină uleios sau lipicios. Acesta se aplică pe părul umed, proaspăt spălat, astfel încât poate fi aranjat după dorință.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri