Tratamente cu maioneză pentru ten, păr și unghii

Dacă ai făcut prea multă maioneză pentru salata de boeuf, nu o arunca! Ea poate fi folosită ca mască de față sau ca tratament pentru păr și unghii. Uite ce minuni face maioneza pentru frumusețea ta!

Gălbenușul de ou conține o mulțime de vitamine și minerale importante pentru sănătatea și frumusețea pielii.  În gălbenușul de ou, folosit pentru maiozeză, se găsesc retinol, acid folic și vitamina K, complexul de vitamine B, vitaminele A, D și E, precum și zinc, foarte important pentru sănătatea pielii. Gălbenușul de ou mai este bogat în calciu, magneziu, fier, potasiu, sodiu și seleniu.

Uleiul care intră în compoziția maionezei, fie el de porumb sau de măsline conține o mulțime de antioxidanți și hrănește, curăță și protejează pielea în profunzime. Uleiul conține vitaminele A și E (aceasta din urmă extrem de importantă pentru menținerea elasticității pielii), iar antioxidanții din ulei feresc tenul de acțiunea radicalilor liberi.

Tratamente cu maioneză

Aplică maioneza pe păr, masează puțin și lasă să acționeze timp de 3-5 minute. Va hrăni părul în profunzime și îi va conferi un luciu sănătos.

Întinde maioneza pe față și lasă să acționeze timp de 20 de minute. Îndepărtează apoi cu apă călduță. O astfel de mască îți curăță și hrănește tenul și are un efect de lifting.maioneza

Ai unghiile fragile și casante? Bagă-ți mâinile într-un bol cu maioneză timp de 5-10 minute. Poți repeta tratamentul în fiecare săptămână, pentru efecte cu adevărat spectaculoase. Tratamentul cu maioneză este bun atât pentru unghii, cât și pentru cuticule.

Ai probleme cu călcâiele și coatele? Pielea de pe aceste porțiuni se îngroașă repede și capătă un aspect de solzi. Îi poți reda finețea frecând coatele și călcâiele cu maioneză, pe care o lași să acționeze 7-10 minute. Îndepătează apoi maioneza cu apă călduță și cu ajutorul unui prosop. Celulele moarte vor fi îndepărtate, pielea hrănită în profunzime, iar coatele și călcâiele tale vor fi mult mai fine.

foto Shutterstock


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Feminin