Cum scapi de acnee peste noapte!

Dacă ai încercat o mulțime de creme și unguente și tot nu ai scăpat de acnee, încearcă și acest tratament simplu, pe care îl poți face în fieacare seară. Vei observa rapid efectele!

 

După ce te demachiezi un un produs special pentru ten cu probleme, șterge fața cu o infuzie de busuioc (preparată din 2 lingurițe de plantă, lasate în apă fierbinte timp de 10 minute) și pune-ți timp de 15 minute, tampoane demachiante îmbibate în aceeași infuzie de busuioc pe obraji, frunte și zona din bărbie (zonele predilecte pentru apariția coșurilor).  Dacă vrei ca tratamentul să-și facă efectul mai repede, poți lăsa dischetele îmbibate în infuzia de busuioc, peste care torni 1-2 picturi de ulei esențial de scorțișoară, peste noapte. Leagă ușor capul cu un batic, petrecându-l sub bărbie, astfel încât să nu se scurgă infuzia din dischetele demachiante. Busuiocul are un puternic efect antibiotic, atât împotriva bacteriilor gram-pozitive, cât și negative, și anihilează acțiunea vinovaților pentru producerea acneei,  iar scorțișoara  are și ea un efect antibacterian și în plus, curăță în profunzime tenul.

În paralel cu tratamentul extern, poți consuma ceaiuri de busuioc sau poți face o cură cu ulei esențial de busuioc, consumând 2-4 picături de 3-4 ori pe zi, timp de două săptămâni.

Nu arunca infuzia care îți rămâne – adaugă în ea 1-2 picături de ulei esențial de busuioc și masează scalpul – tratamentul este foarte eficient pentru tratarea și prevenirea micozelor și a dermatitei seboreice și conferă strălucire părului.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Mai multe din Feminin
Buton