Trei trucuri pentru o memorabilă petrecere de Crăciun pentru copii

Petrecerea de Crăciun pentru copii este o ocazie unică pentru cei mici, dar și pentru părinții lor, să intre în atmosfera sărbătorilor, iar amintirea unei seri de poveste se va prelungi până la următoarele sărbatori de iarnă. Dacă organizezi o petrecere de Crăciun pentru copii, trebuie să recunoastem ca ai o sarcină destul de grea în a le oferi invitaților ceva diferit și care să-i încânte. De aceea, îți propunem mai jos trei trucuri care vor face evenimentul tău memorabil!

 

Spectacolele de iarnă pentru copii

Spectacolele de iarna pentru copii sunt cel mai adesea intalnite la petrecerile corporate de Craciun, pe care le transforma in evenimente unice. Aceste momentele speciale ca teatrul de papusi, piesele de teatru sau spectacolele de improvizatie sunt cele mai asteptate pentru ca ii fac pe copii parte din lumile de poveste atat de cunoscute lor. Actorii ii implica activ pe cei mici si le dau satisfactia inegalabila de a participa direct la spectacolul din aceasta iarna.

 

Atelierele de creație cu tematică de Crăciun

Celor mici le place sa incerce lucruri noi, sa experimenteze si sa realizeze cu manutele lor diverse figurine de Craciun. Ei dau frau liber creativitatii in atelierele tematice, iar la final toti au o amintire personalizata de la eveniment. Atelierele de creatie sunt foarte potrivite pentru petrecerile cu multi copii deoarece ii tin ocupati pe prichindei si ii distreaza in acelasi timp.

 

Primirea cadourilor de la Mos Craciun într-un decor magic

Cu siguranta momentul cel mai indragit de copii este acela in care primesc cadoul de la Mos Craciun. Creeaza locul de poveste unde pot aparea suprize in orice moment si care ii invaluie pe toti cu magia Craciunului – adu in locatia evenimentului casa Mosului de la Polul Nord, fotoliul unde sa primeasca copiii emotionati, bradul impodobit si cutia fermecata care ascunde toate cadourile.

 

Pentru ca evenimentul tau sa fie de succes, e necesar sa te pregatesti din timp. Consultantii BluParty  iti stau la dispozitie cu servicii complete pentru organizarea petrecerii de Craciun pentru copii.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Timp liber