Tricicleta pliabilă – perfectă pentru vacanţele cu bebe!

Vacanţa este unul dintre cele mai bune moduri de a crea amintiri cu prichindelul, de a descoperi locuri noi, şi a vă distra în familie. 

Dar, plănuirea şi mai ales pregătirea bagajelor poate fi o adevarată provocare – pe lângă lucrurile tale trebuie să iei o mulţime de articole necesare pentru bebe, de la şerveţele umede, prosopele, hăinuţe, papucei, etc. până la mijlocul de transport al celui mic, ca de exemplu cărucior, tricicletă, ş.a. Cele din urmă sunt produse mai greu de împachetat când pleci la drum, motiv pentru care o tricicletă pliabilă poate fi soluţia perfectă pentru tine.

În general, tricicletele pliabile au mai multe avantaje faţă de cele normale, iar depozitarea uşoară este probabil cel mai important aspect atunci când nu dispui de mult spaţiu în locuinţă, sau în maşină când plecaţi în excursie. Tricicleta multifuncţională este recomandată de către părinţi, pentru că raportul calitate-preţ este excelent. Descoperă mai jos de ce un astfel de produs este atât de apreciat de părinţi, bunici, şi copii.

Tricicleta pliabila are un design confortabil pentru copil, modern, iar roata din faţă are un sistem denumit „roata liberă' acţionat prin apăsarea unui buton – permite blocarea pedalei, atunci când prichindelul este prea mic să pedaleze. Totodată, roţile sunt din cauciuc gonflabil ceea ce le face perfecte pentru orice tip de teren, în special în cazul suprafeţelor de rulare denivelate.

Scăunelul este foarte confortabil pentru cel mic, deoarece în partea de şezut şi la spătar are o husă căptuşită. Husa scaunului este dotată cu cea mai recomandată centură de siguranţă, şi anume cea cu prindere în 5 puncte, fiind prevăzută inclusiv cu protecţie de umeri. Şezutul este ajustabil în două poziţii, iar spătarul tricicletei dispune de două poziţii de înclinare.

În general, copilul începe să folosească acest mijloc de transport când este destul de mic, motiv pentru care are la dispoziţie un suport de picioruşe până va ajunge la pedale. Toate accesoriile tricicletei sunt demontabile – de aceea este atât de uşor de depozitat în casă, ori maşină.

De asemenea, roţile din spate sunt simplu de montat cu o singură mână, sistemul de direcţie este integrat, iar ghidonul şi mânerul de împins au protecţie termică – este un aspect important la o tricicletă când îţi plimbi copilul în sezonul rece. Tija de direcţie (pentru părinţi) este telescopică, şi ajustabilă pe înălţime. Ulterior, se poate detaşa când princhindelul va putea manevra tricicleta fără ajutor. Totodată, copertina este reglabilă pentru a găsi unghiul optim de protecţie împotriva razelor solare, şi este detaşabilă.

Tricicleta pliabilă este pregătită să meargă cu voi în toate vacanţele – pe lângă faptul că este uşor de manevrat respectiv depozitat, iar accesoriile sunt demontabile, dispune şi de un suport pentru sticla de apă la îndemâna copilului, plus un coşuleţ practic în care vei putea pune diverse lucruri necesare la plimbare. Acum, nu-ţi rămâne decât să te bucuri de vacanţa cu bebe în toate locurile frumoase pe care le veţi vizita, transportându-l în acelaşi timp uşor, şi în siguranţă.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Diverse
Buton