Triciclete pentru gemeni cu control parental – Un mare ajutor pentru părinți!

Tricicletele pentru gemeni cu control parental necesită dublă atenție, de două ori forță de împingere pentru părinți și multe lupte legate de cine stă pe scaunul din față. Cu toate acestea, tricicletele pentru gemeni cu control parental reprezintă și de două ori distracție, de două ori momente frumoase în familie, de două ori legătura care se formează între părinți și copii.

Din acest motiv, noi suntem de părere că, pentru perechile de gemeni de peste un an și jumătate, o tricicletă dublă pentru gemeni cu control parental este o experiență ce nu trebuie ratată.

Desigur că, pe măsură ce cresc, copiii vor avea nevoie de triciclete și biciclete individuale, însă la această vârstă cele individuale nu reprezintă nicio necesitate, motiv pentru care este de dorit să le oferiți copiilor această experiență. În plus, va fi amuzant și pentru părinții care vor ieși la plimbare cu cei mici.

Triciclete pentru gemeni cu control parental

Haideți să vedem ce condiții trebuie să îndeplinească o tricicletă pentru gemeni cu control parental, pentru a fi în deplină siguranță și pentru a asigura un mijloc de distracție garantată.

Bară de protecție înlăturabilă

Bara de protecție este primul lucru la care ar trebui să se gândească orice părinte atunci când dorește să achiziționeze un accesoriu de plimbare pentru gemeni. Atunci când copiii se simt bine, tind să facă mișcări bruște, să se încline prea tare stânga-dreapta, sau orice alte gesturi care lor li se par amuzante, cu atât mai mult când vorbim despre gemeni, care vor încerca să se amuze unul pe altul.

Din acest motiv, este importantă prezența nu doar a unei bare de protecție, ci este important ca fiecare loc să aibă propria bară de protecție, ca fiecare din bebelușii tăi să se distreze fără niciun pericol.

Șezut rotativ

Șezutul rotativ este o îmbunătățire de luat în vedere la tricicletele pentru gemeni cu control parental. Poziția gemenilor într-o astfel de tricicletă este de a sta unul în fața celuilalt, iar uneori frățiorul sau surioara pot fi cu mult mai interesanți decât străinii care trec prin jur sau decât peisajul. Din acest motiv, s-ar putea ca unii copii să aibă un interes ridicat de a se întoarce cu fața la frățiorul sau surioara lor, motiv pentru care este important să putem întoarce scaunul cu totul, pentru ca cel mic să stea comod în timp ce își privește geamănul și se joacă cu el.

Să susțină o greutate un pic mai mare

Deși tricicletele pentru gemeni cu control parental sunt, de cele mai multe ori, destinate copiilor cu vârsta cuprinsă între 1,5 și 3 ani, este important ca acestea să susțină o greutate ceva mai mare decât cea pe care o susține o tricicletă normală. În primul rând, este deja evident faptul că pe ea se vor juca nu unul, ci doi copii. La această vârstă, copiii pot cântări între 10 și 20 de kilograme, de la caz la caz, însă dacă alegeți să cumpărați o tricicletă pentru gemeni care susține o greutate mai mică decât cea a copiilor voștri la un loc, există riscul nu doar să se rupă, dar să și accidenteze copiii și acest lucru nu este deloc de dorit. Așadar, atunci când decideți să cumpărați o tricicletă pentru gemeni cu control parental, nu uitați să verificați și acest aspect.

Să fie pusă în mișcare cu pedale, dar și cu mânerul pe care îl pot împinge părinții

Cei mai mulți părinți se plâng de nivelul foarte ridicat de energie pe care îl au copiii lor. Cu toate acestea, veți fi surprinși în ce măsură vor rămâne copiii fără energie în timpul unei plimbări, când piciorușele lor mici și dolofane pur și simplu vor refuza să îi mai asculte.

Acest lucru ar putea fi extrem de incomod dacă ați cumpăra o tricicletă pentru gemeni fără control parental, pentru că ar înseamna că ar trebui să cărați bebelușii într-o mână și tricicleta în cealaltă și, să fim serioși, cine poate căra doi copii într-o singură mână? Cum nu există încă o a treia mână pentru un părinte ieșit singur la plimbare, cel mai simplu este să optați pentru o tricicletă pentru gemeni cu control parental, pe care să o puteți împinge de la spate dacă cei mici hotărăsc că a venit momentul să tragă un pui de somn.

Kidiko.ro – alegerea perfectă

Nouă ne place foarte mult magazinul Kidiko.ro. De ce? Pentru ca are o selecție de produse premium disponibile la un preț foarte-foarte bun, inclusiv triciclete ieftine cu control parental. În plus, ne place că putem să cumpărăm de aici tot ce e nevoie pentru copil și pentru mamă, fără să trebuiască să plasăm 2-3 comenzi la magazine diferite. Recomandăm acest magazin online pentru copii cu mare drag!


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial