Trucuri de machiaj care ascund oboseala

Dacă Sărbătorile sunt mai mult obositoare decât relaxante pentru tine, asta nu înseamnă că nu poţi arăta bine la petreceri. Îţi arătăm câteva trucuri de machiaj care te ajută să-ţi ascunzi oboseala.

Oboseala este vizibilă mai ales în jurul ochilor, aşa că primul pas este să-ţi ascunzi cearcănele cu un corector potrivit. Iată de ce trebuie să ţii seama.

– Corectorul nu trebuie să fie lichid şi uşor. Optează pentru unul cremos, cu putere mare de acoperire.

– Alege un corector puţin mai deschis la culoare decât pielea ta. Ca să ascunzi cearcănele albăstrii, foloseşte un corector uşor portocaliu sau amestecă puţin fard portocaliu fără sclipici în corectorul tău obişnuit.

– Foloseşte o pensulă pentru a aplica corectorul, iar dacă acesta nu alunecă frumos pe piele, aplică puţină cremă hidratantă.

Nu uita să aplici puţin fard alb în colţul interior al ochilor şi să-ţi alungeşti frumos genele. Poţi să foloseşti şi un creion alb pe pleoapa inferioară. Ca să capeţi un look mai „vesel”, ai nevoie şi de un blush rozaliu, într-o culoare naturală. Ca să distragi atenţia de la cearcăne, foloseşte un ruj de un roşu intens care va atrage toate privirile către buzele tale.

Urmărește aici și un tutorial video care te învață cum să ascunzi ochii obosiți, cu ajutorul machiajului
text: Erika Chivu

URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Feminin