TVR 1 lanseaza Bebe magia, o emisiune despre copii, pentru parinti

De sambata, la TVR 1, telespectatorii care doresc sa afle informatii utile despre tot ce presupune relatia parinte – copil, au o noua emisiune: Bebe magia.

Emisiunea marcheaza si debutul ca prezentator si realizator al jurnalistei Camelia Csiki, reporter al Telejurnalului TVR1.

Prima mamica vedeta invitata la Bebe magia este Andreea Marin Banica. Premiata anul acesta la Salonul International de Inventii (Geneva), pentru ca a imbunatatit piesa vestimentara de baza a sugarilor, body-ul extensibil, Andreea isi va pune in practica ideea.

Alaturi de Camelia Csiki, Andreea se va juca si-i va imbraca pe bebelusii invitati la Bebe magia: Adelina (5 luni), Medeea (1 ani si jumatate), Albert (1 ani si trei luni) si Crina (11 luni).

In aceasta prima editie, veti afla de la Bebe magia, cum te descurci prima zi acasa, dupa nastere. O mamica obisnuita, Elis, s-a intors, la numai o saptamana dupa nastere, la locul ei de munca. Ce parere au alte mamici, dar si cativa dintre cei mai buni specialisti despre acest lucru, veti afla la Bebe magia.

Pediatrul Ana Culcer, psihologul Daniela Gheorghe si doctorul obstetrician Cristian Gherasie, dar si un reprezentant al Ministerului Muncii vin cu precizari pentru mamicile care se intorc imediat dupa nastere la locul de munca.

La prima editie Bebe magia, micuta Adelina „a acceptat' ca mama ei sa-i faca o baie demonstrativa, ca la carte. Mama Adelinei are o dubla calificare, deoarece este si cadru medical la Maternitatea Polizu.

In emisiune se mai regasesc rubrici precum: Mic, dar sic (moda pentru bebelusi), Bebe horoscop (astrologul Mariana Cojocaru prezinta horoscopul copiilor nascuti in 2010), Insarcinata, dar eleganta (moda pentru femeile insarcinate).

Mamica-gazda Camelia Csiki are si ea un baietel de un an si sase luni, Toma. Jurnalista va imparatasi cateva dintre experientele ei amuzante, dar va si invata, alaturi de telespectatoarele si specialistii invitati la Bebe magia, cum sa devina un parinte cat mai bun.

Prima editie Bebe magia – sambata, 16 octombrie, ora 9.00


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri