Uimitoarea lume a lui Gumball – cea mai buna animatie a anului la Bafta Children’s Awards 2011

Uimitoarea lume a lui Gumball, prima productie a Studioului Cartoon Network Europe, a fost desemnata drept Cea mai buna animatie a anului la Bafta Childrens Awards, in cadrul ceremoniei desfasurate ieri, 27 noiembrie, la Londra. Totodata, James Larmont si Jon Foster au primit premiul pentru cel mai bun scenariu.

Uimitoarea lume a lui Gumball urmareste peripetiile prin care trece o familie obisnuita' dintr-o suburbie cat se poate de banala. Tatal este un iepure roz casnic, iar mama munceste intr-o fabrica de curcubeie. Si copiii lor sunt ca oricare altii: Gumball – o simpatica pisica albastra cu un cap imens, Anais, un iepure genial in varsta de 4 ani si Darwin, un pestisor care obisnuia sa fie animal de companie', pana i-au crescut picioare si a devenit un adevarat membru al familiei.

Uimitoarea lume a lui Gumball este primul serial produs de Cartoon Network Development Studio Europe si este la prima participare la Premiile Bafta.

Gumball este faimos pentru energia pozitiva pe care o emana si cu siguranta seara trecuta a fost plina de energii pozitive pentru noi', afirma Michael Carrington, Chief Content Officer al companiei Turner pentru Europa, Orientul Mijlociu si Africa. Este o veste excelenta si o recunoastere a talentului, motivatiei si muncii foarte serioase depuse de directorul nostru pentru seriale originale – Daniel Lennard, de creatorul seriei – Ben Bocquelet si de intreaga echipa a Uimitoarei lumi a lui Gumball.'

Compania Turner a mai fost nominalizata si la categoria Productii internationale pentru serialele Sa-nceapa aventura si Un show obisnuit, ambele difuzate in prezent de Cartoon Network Romania. Serialul Un show obisnuit si site-ul www.Cartoonnetwork.co.uk au fost nominalizate si la sectiunea Votul copiilor.

Serialul Uimitoarea lume a lui Gumball a fost lansat in Romania in luna noiembrie a acestui an si este difuzat in fiecare marti la 18:15, la Cartoon Network.

Premiile:
Cea mai buna animatie: Uimitoarea lume a lui Gumball
Ben Bocquelet, Mic Graves, Joanna Beresford
Cartoon Network Europe, in parteneriat cu Dandelion Studios, Boulder Media & Studio Soi/Cartoon Network UK

Cel mai bun scenariu: James Lamont si Jon Foster
Uimitoarea lume a lui Gumball
Cartoon Network Europe, in parteneriat cu Dandelion Studios, Boulder Media & Studio Soi/Cartoon Network UK
 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri