Uimitoarea lume a lui Gumball: un normal ceva mai razna!

Prima productie a Studioului Cartoon Network Europe se lanseaza in Romania! Serialul de comedie a primit premiul Cristal' pentru cea mai buna productie de televiziune la Festivalul Filmului de Animatie Annecy 2011.

Uimitoarea lume a lui Gumball, prima productie a Studioului Cartoon Network Europe, va fi lansata pe 8 noiembrie la Cartoon Network Romania.
 
Uimitoarea lume a lui Gumball urmareste peripetiile prin care trece o familie obisnuita' dintr-o suburbie cat se poate de banala. Tatal este un iepure roz casnic, iar mama munceste intr-o fabrica de curcubeie. Si copiii lor sunt ca oricare altii: Gumball – o simpatica pisica albastra cu un cap imens, Anais, un iepure genial in varsta de 4 ani si Darwin, un pestisor care obisnuia sa fie animal de companie', pana i-au crescut picioare si a devenit un adevarat membru al familiei.

Sufletul serialului este Gumball, care se confrunta cu provocarile si incercarile oricarui copil de 12 ani, precum: sa fii urmarit de o colega de clasa care e, din intamplare, T-Rex, sa dormi bustean in vreme ce un robot iti fura identitatea, sa te imbraci in rochie si sa fii majoreta ca s-o impresionezi pe fata visurilor tale. Evenimente obisnuite, de zi cu zi, prin care am trecut cu totii…

Uimitoarea lume a lui Gumball este primul serial produs de Cartoon Network Development Studio Europe. Primul sezon are 20 de episoade a cate 11 minute, iar Turner a anuntat recent inceperea productiei altor 40 de episoade. Serialul va fi difuzat de Cartoon Network in peste 166 de tari.

Uimitoarea lume a lui Gumball este o comedie de animatie spectaculoasa, inovativa si inteligenta, cu un univers grafic revolutionar, care imbina 2D, 3D, imagini de sinteza, decoruri reale si desene traditionale.

Daniel Lennard, VP Original Series & Development la Turner Broadcasting spune: Uimitoarea lume a lui Gumball este un serial cu o imagine revolutionara, cu personaje amuzante si una dintre cele mai incantatoare animatii lansate in ultimii ani.'

Ben Bocquelet, creatorul Uimitoarei lumi a lui Gumball explica: Ne-am dorit sa cream un serial pentru copii, dar pe care sa il urmarim cu placere si noi, adultii. Am incercat sa dam cat mai multe sensuri glumelor si povestilor. Imi place ideea unui desen animat care este pentru toate varstele, nu doar pentru copii. Acestia sunt de multe ori mult mai sofisticati decat ii consideram noi. Mi-ar placea ca parintii si copiii sa urmareasca serialul impreuna, cu luminile stinse, asa cum se intampla in familia mea atunci cand incepea Looney Tunes…'

Uimitoarea lume a lui Gumball va avea premiera in Romania pe 8 noiembrie 2011, la 18:15, la Cartoon Network. Serialul va fi difuzat in fiecare marti la 18:15.
 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri