Uite ce a purtat Kate Middleton la prima apariție pe covorul roșu, după naștere

Prima apariție pe covorul roșu a ducesei de Cambridge – la nici două luni după naștere – nu putea trece neremarcată. Kate Middleton a purtat ieri seară la gala Tusk Conservation Awards o spectaculoasă creație Jenny Packman și sandale Jimmy Choo. Kate Middleton a îmbrăcat o rochie creată de același designer care a făcut și celebra (deja) rochie cu buline, pe care frumoasa ducesă a purtat-o la ieșirea din spital, când a fost fotografiată împreună cu micuțul prinț George și alături de soțul ei, prințul William.(vezi primele imagini cu bebelușul regal).

Kate Midlleton a fost cu adevărat cea mai strălucitoare apariție la eveniment, și toată lumea a remarcat că ducesa a revenit la silueta ei filiformă extrem de rapid (vezi ce dieta a urmată  Kate Middleton după ce a născut)

Apariția cuplului William -Kate Middleton la eveniment a avut loc în aceeași zi în care prințul William a anunțat că se retrage din armată, pentru a se putea dedica îndatoririlor princiare. În timp ce tati și mami erau la somptuosul eveniment, micuțul prinț George a rămas în grija bonei – aceeași care a avut grijă de William și de fratele lui când erau mici.

Uite ce spectaculoasă apariție a avut Kate Middleton: (foto Hepta):

[imagebrowser id=146]

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie