Uleiul de cocos – secretul vedetelor de la Hollywood!

Te-ai întrebat de multe ori cum reuşesc vedetele de la Hollywood să fie mereu impecabile? Cum işi păstrează silueta de invidiat, părul sănătos şi strălucitor, pielea perfectă şi radioasă?

Ei bine, mulţi ar spune că e vorba de moştenirea genetică, însă adevărul este altul. Starurile au un secret de care poţi beneficia şi tu: uleiul bio de cocos! Acest ingredient-minune te poate ajuta să ai o piele şi un păr de invidiat, dar şi o siluetă suplă. Trebuie însă să ştii cum să-l foloseşti corect! Asta pentru că orice ingredient poate avea efecte negative, dacă este utilizat în doze necorespunzătoare.

De exemplu, Miranda Kerr a declarat recent că un citat de-al ei cu privire la uleiul de cocos a fost interpretat greşit. Modelul afirmase că adoră uleiul de cocos şi că-l foloseşte în salate, în ceai sau cafea. Miranda a aproximat consumul de ulei de cocos la 4 linguriţe, însă undeva s-a strecurat o eroare, pentru că pe site-ul care a publicat interviul a ajuns o informaţie care i-a alarmat pe medici, şi anume, că frumoasa soţie a lui Orlando Bloom consumă 4 linguri de ulei de cocos pe zi. Aşadar, ai grijă de unde te informezi. Multe afirmaţii pot fi greşite şi iţi pot pune sănătatea în pericol. Consumul exagerat de ulei de cocos nu este indicat, deoarece acesta conţine grăsimi saturate şi are destule calorii – 15 gr. /135 calorii. De aceea, am pregătit un mic ghid despre uleiul de cocos, bazat pe studii cu rezultate concludente, dar şi declaratii autentice ale unor staruri de la Hollywood care adoră acest aliment-minune!

URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Mai multe din Feminin
Buton