Ultra violet – colectia de machiaj Make Up For Ever

Make Up For Ever - colectia Ultra Violet

Make Up For Ever Glossy Full

Glossy Full este un gloss (luciu de buze) transparent, foarte lucios care da volum buzelor si creaza un efect de vinyl. Textura sa nu este lipicioasa si rezista timp indelungat. Se poate folosi peste un ruj sau direct pe buze, conferind gurii un aspect stralucitor.
In mod normal aplicati un singur strat. Pentru efectul de vinyl, aplicati mai multe straturi.

Sfat profesional: Pentru un rezultat deosebit, amestecati Glossy Full cu fardul de obraz, de ochi sau cu sclipici (glitter), inainte de a-l aplica pe buze, pleoape sau alte parti ale corpului.
Pret 90 lei

Make Up For Ever Eye Shadow

Aceste farduri de pleoape cu texturi fie mate, fie satinate sau irizate, sunt facute din pudra compacta foarte pigmentata intr-o multitudine de culori. Contin pudra nylon, permitandu-le sa fie combinate dupa dorinta. Rezultatul este intens si de durata. Pentru ca au acelasi diametru ca si pudra fard de obraz, pot fi incluse intr-o paleta pe care o alcatuiti dupa placul dvs.

Sfat profesional: Inainte de a aplica fardul, pudrati pleoapa pentru a fixa nuanta cat mai bine si amestecati nuantele cum doriti. Pentru un machiaj mai sofisticat, folositi 2 sau 3 nuante si incepeti cu nuanta cea mai deschisa. Pentru un efect luminos, incepeti prin a aplica pe pleoapa o nuanta foarte deschisa, pala, care va servi ca baza pentru nuanta dorita.
Pret : 60 lei

Make Up For Ever colectia Ultra Violet

Make Up For Ever Aqua Eyes

Creioanele Aqua Eyes, rezistente la apa (waterproof) si foarte concentrate in pigmenti, creeaza un aspect luminos si stabil in orice conditii. Liniile trasate cu Aqua Eyes in interiorul ochiului nu curg. Textura delicata, usor irizata, intensifica privirea si ilumineaza pleoapele.
Este foarte important sa puneti capacul inapoi, imediat dupa folosirea creionului, pentru a-i pastra textura fluida si proprietatile waterproof ale produsului.

Sfat profesional: Aqua Eyes sunt perfecte pentru desenarea pe corp, pentru realizarea unor « tatuaje » false; dupa ce s-a uscat creionul, desenul nu se ia la atingere sau pe haine.
Pret 55 lei


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Noutati cosmetice