Un băiat de 12 ani s-a sinucis după ce a fost hărțuit de colegii de școală

Eli Fritchley, un băiat în vârstă de 12 ani, din Shelbyville, SUA, și-a luat viața după ce a fost victima bullying-ului la școală. Părinții copilului l-au găsit pe băiat, fără suflare, în dormitorul său.

Era liniștit! Era un suflet pașnic!' – și-a descries Derbie Fritchley fiul decedat, după descoperirea îngrozitoare.

Eli era elev la școala gimnazială Cascade și cânta la trombon în fanfare școlii. Copilul obișnuia să-și vopsească unghiile și purta adesea haine de culoare roz. De asemenea, avea un pulover preferat cu personajul din desene animate SpongeBob SquarePants, pe care îl purta aproape zilnic la cursuri. Eli era adesea tachinat și hărțuit de colegii de școală pentru felul în care se îmbrăca.

I s-a spus că este gay și că va ajunge în iad pentru asta. Îi ziceau aceste lucruri des', a povestit mama sa, potrivit DailyMail.

Citește și: O adolescentă s-a sinucis după ce a fost victima unui viol și a agresiunilor în mediul online

Mama îndoliată spune că nu și-a dat seama că Eli ar fi fost afectat de ce i se întâmpla la școală:

”Nu i-a păsat, sau cel puțin noi am crezut că nu-i pasă și asta este cu adevărat dificil pentru noi, pentru că am crezut că nu-i pasă’. Cred că a fost din cauza hainelor pe care le purta…’

Tatăl băiatului, Steve, a spus că băiatul plângea uneori când venea acasă, dar el și mama lui nu realizau prin ce trece:

A fost abuziv (n.r. – comportamentul colegilor). Nu cred că l-au agresat fizic. Au fost cuvinte, dar cuvintele dor. Este îngrozitor. Am greșit. Noi toți am eșuat și l-am dezamăgit.'

După pierderea fiului, familia lui s-a dedicate cauzei comabaterii agresiunii copiilor.

Foto – 123rf.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri