Un băiețel a murit spânzurat într-un legăn, în timp ce se juca

Un băiețel, în vârstă de 10 ani, și-a pierdut viața într-un mod tragic, în curtea casei, în timp ce se dădea într-un leagă.

Tragedie fără margini pentru o familie din Marea Britanie. Riain Brennan-Byrne, din Leicestershire, UK, se juca în curtea casei, într-un leagăn improvizat, legat de câteva crengi ale unui copac. Copilul s-ar fi încurcat în frânghiile leagănului și a ajuns să se sugrume cu ele.

„A lăsat un gol imens în viețile noastre!”

Băiatul a fost găsit fără suflare de prietenii lui. Copiii au chemat părinții, iar aceștia au chemat o ambulanță. Deși a fost dus de urgență la spital, medicii nu i-au mai putut salva viața, notează Daily Mail.

Autoritățile au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele tragediei.

„Am inima frântă. Pierderea fiului meu nu este ceva pentru care m-aș fi putut pregăti niciodată. A fost întotdeauna regele meu și a fost iubit de frații și de sora lui vitregă. Acum, le lipsește atât de mult. A lăsat un gol imens în viețile noastre. El va fi mereu cu noi și eu voi fi mereu mama lui” – a spus, îndurerată, Nimah, mama copilului.

„Bunicul de la terapie intensiva' – povestea barbatului ce leagana de 12 ani copii nou-nascuti

În urma primelor concluzii ale medicilor legiști, copilul s-ar fi spânzurat accidental cu funiile leagănului. Experții spun că băiatul nu a vrut să-și facă rău și nu a știut cât de periculos poate fi acel leagăn. Medicii trag un semnal de alarmă cu privire la aceste jucării improvizate care pot deveni fatale.

„Sunt sigur că mulți dintre noi s-au jucat cu aceste leagăne în copilărie. Singura concluzie pe care o pot trage în acest caz este moartea accidentală. Acesta a fost un accident tragic. Vă transmit condoleanțele mele foarte, foarte sincere tuturor. Îmi pare foarte rău pentru pierderea suferită” – a transmis Coroner Ivan Cartwright, familiei îndurerate. Cartwright a condus echipa de medici legiști care a autopsiat trupul neînsuflețit al băiețelului.

Foto -123rf.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri