Un băiețel de 4 ani își vinde desenele, să-și ajute prietena diagnosticată cu leucemie!

Max Rice are doar 4 ani, dar în vocabularul lui există deja cuvântul leucemie. Max desenează monștri și ne roagă să îi cumpărăm, pentru ca banii strânși să o ajute să supraviețuiască pe prietena lui de 3 ani, diagnosticată cu leucemie.

Kyla a fost diagnosticată cu leucemie tocmai când mama ei terminase tratamentul pentru o tumoră pe creier, iar Max a hotărât că-și va folosi singurul talent – acela de a desena – pentru a-și ajuta micuța prietenă.

De marțea trecută, când Max Rice a postat online desenele lui, a adunat mai mult de 2200 de dolari și a vândut toate cele 50 de desene. Dar cum cererile au continuat să curgă, Max s-a gândit să ofere și magneți și copii după desenele originale, spre vânzare pe site-ul lui.

Ba mai mult, a cooptat-o și sora mai mare a Kylei, Kilney, care a postat  și ea câteva desene proprii la vânzare. Desenele copiilor pot fi vazute aici http://papercastle.goodsie.com/

Vezi mai multe imagini cu micuțul umanitar și desenele lui: (foto Hepta, http://papercastle.goodsie.com/monster-magnets)

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri