Un baietel de 5 ani s-a stins in bratele mamei sale, cerandu-si iertare pentru durerea cauzata

Charlie, un baietel de doar 5 ani a murit in bratele mamei sale, nu inainte de a lasa mii de oameni in lacrimi, dupa ce si-a cerut iertare mamei lui pentru durerea cauzata.

Charlie Proctor, un baietel de numai 5 ani ce a fost diagnosticat in 2016 cu o forma rara de cancer la ficat, s-a stins in bratele parintilor. Inainte de a-si da ultima suflare, baietelul i-a cerut iertare pentru boala de care a suferit, ce a cauzat atata durere familiei.

'S-a intors catre mine si mi-a spus incet ', a povestit mama lui.

Parintii s-au straduit sa stranga banii necesari tratamentului, insa nu au reusit

Micutului i s-a dat un pronostic crunt, medicii spunand ca va trai doar cateva zile, din momentul diagnosticului.

Parintii baietelului, Amber si Ben, au incercat din rasputeri sa stranga aproape 900 000 de lire sterline, insa toate eforturile lor au fost in zadar, cei doi reusind sa stranga doar jumatate din suma.

Baietelul a captivat audienta si a cucerit mii de inimi cu zambetul sau curajos pe pagina de Facebook Charlie’s Chapter, administrata de mama sa. Acolo, parintii adaugau in mod constant vesti despre baietel.

In urma cu o saptamana, copilul s-a stins in bratele mamei sale, nu inainte de a ii cere iertare mamei pentru durerea pricinuita.

„Azi noapte, la 11:14, cel mai bun prieten al meu lumea mea, Charlie, a tras ultima suflare.
A adormit linistit in bratele mele, cu bratele tatalui lui in jurul nostru. Ne dor inimile. Lumea a pierdut un baietel incredibil.

Charlie, tu mi-ai dat sansa sa fiu mama. Ai fost, nu doar cea mai mare inspiratie pentru noi, ci ai fost o sursa de inspiratie pentru mii de oameni din intreaga lume.

Mi-ai aratat ce inseamna dragostea adevarata, Charlie. Acum e timpul sa zbori. Sunt atat, atat de mandra de tine! Vise placute, puiul meu!” – este mesajul cutremurator pe care mama l-a scris pe pagina de Facebook, alaturi de o imagine in care apare intreaga familie, iar cel mic are editate o pereche simbolica de aripi.

Imagine: Charlie’s Chapter

Sursa: dailymail.co.uk


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau