Un baietel din Brasov a fost mutilat pentru ca nu si-a facut tema

Un baietel de 7 ani din Brasov, elev in clasa 1, a fost mutilat de mama sa pentru ca a minti-o ca si-a facut tema.

Copilul in varsta de numai 7 ani, a primit o lectie incredibil de dura din partea celei care trebuia sa il protejeze si sa il iubeasca neconditionat: mama sa.

Aceasta fiind extrem de furiasa pentru ca fiul ei a minti-o ca si-a facut temele, l-a torturat si i-a provocat arsuri grave, apoi fara sa ii trateze ranile pe care i le provocase, l-a trimis la scoala.

Pentru ca avea rani si pe fata, directoarea scolii unde merge baietelul s-a sesizat si a alertat politia, astfel copilul a ajuns la spital.

Medicii care l-au preluat pe baietel de la scoala au declarat ca acesta era atat de speriat si de traumatizat incat multa vreme nu a permis nimanui sa se apropie de el.

Copilul avea arsuri nenumarate pe fata, maini si corp, arsuri provocate de mama sa, drept pedeapsa pentru minciuna.

Medicii au declarat ca sunt arsuri de gradul 2 care cel mai probabil vor lasa cicatrici vizibile, in special pe fata. „Va dati seama ca sa fii ars, era speriat, stresat… Problema este cicatricea care ramane si cu care ne chinuim in continuare pentru ca, va dati seama, e pe fata. Cam un an jumate va fi sub controlul nostru, o sa vina periodic la tratament.” a declarat pentru Stirile ProTV, Marcel Albean, director medical Spitalul de Copii Brasov.

Mama sa, de profesie kinetoterapeut a fost internata intr-un spital de psihiatrie unde urmeaza sa i se faca o expertiza psihologica pentru a se stabili daca are disceranamant iar politisii au deschis un dosar penal pentru violenta domestica. Intre timp, inspectorii de la Protectia Copilului au decis sa dea copilul bunicilor paterni.

„Socant, pentru mine e socant. E o tortura de fapt, copilul a fost torturat. Mama a venit plangand la noi, a venit ca doreste sa-si ia copilul, noi ca specialisti nu ii mai dam copilul.” a declarat pentru Stirile ProTV, Daniela Luca, director adjunct DGASPC Brasov.

Daca in urma cercetarilor mama va fi gasita vinovata aceasta risca pana la 6 ani de inchsoare. Din pacate, specialistii spun ca baietelul va avea nevoie de sedinte intensive de psihoterapie pentru a putea depasi trauma pe care a suferit-o.

Sursa: stirileprotv.ro
Foto: 123rf.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau