Un băiețel român, de 2 ani, a fost accidentat mortal în Scoția

Alex Radan, un băiețel de origine română, în vârstă de 2 ani, a fost accidentat mortal de o mașină în Dumfries, Scoția, în apropierea casei unde locuia cu părinții și cu fratele mai mare.

Accidentul a avut loc vineri seara, pe 2 aprilie, în zona Charnwood Place. Din primele informații ale autorităților locale, Alex Radan a fost lovit de un autoturism Honda Civic în jurul orei 18.50 în clipa în care a părăsit locul de joacă, îngrădit, aflat în mijlocul unei străzii, în apropierea casei unde copilul locuia cu părinții, Cristina și George și cu fratele mai mare. După accident, băiatul a fost dus la spital, dar medicii nu au putut să-l mai salveze.

Poliția locală a făcut un apel către cei care locuiesc în zona respectivă să ofere, dacă știu, orice detalii legate de modul în care s-a produs teribilul accident.

La locul accidentului, părinții au pus un iepuraș alb din pluș și un buchet de flori pentru a marca zona în care băiețelul a fost lovit mortal.

Unul dintre localnici a declarat că toți cei care au copii sunt îngrijorați cu privire la locul în care se află părculețul de joacă.

„Este foarte trist. Băiatul se jucase în parc și, când traversa drumul, a fost lovit de mașină. Nu poate fi decât cel mai cumplit coșmar al fiecărui părinte. A fost un accident teribil. Nu numai că un băiețel și-a pierdut viața, dar și o familie și-a pierdut copilul. Acest parc situat în mijlocul drumului a fost întotdeauna o preocupare pentru rezidenți”, a spus loclanicul, potrivit The Mirror.

Părinții lui Alex s-au stabilit în Scoția la sfârșitul anului 2015.

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri