Un bărbat de 66 de ani, cu 16 soții și 151 copii, se pregătește să se căsătorească din nou

Misheck Nyandoro, un bărbat în vârstă de 66 de ani din Zimbabwe, ce are 16 soții și 151 de copii, urmează să se căsătorească din nou. Bărbatul își dorește să ajungă la performanța de a avea 100 de soții și 1.000 de copii.

Nyandoro nu lucrează și spune că singura lui meserie este aceea de a-și satisface partenerele de viață. Bărbatul își caută acum soții mai tinere, spunând că femeile mai în vârstă au libido-ul scăzut.

Ceea ce fac este proiectul meu. Poligamia este un proiect pe care l-am început în 1983 și nu am de gând să mă opresc niciodată. Acum plănuiesc cea de-a 17-a nuntă, iar ceremonia va avea loc în iarna aceasta', a explicat Nyandoro, potrivit mirror.co.uk.

Bărbatul se mândrește cu familia numeroasă pe care o are și spune că atât copiii, cât și nevestele îl răsfață mereu.

Copiii mă răsfață. Primesc constant cadouri și bani de la ei. Toate nevestele gătesc zilnic pentru mine și regula este să primesc mereu mâncare delicioasă. Dacă nu se întâmplă acest lucru, le trimit mâncarea înapoi', a adăugat acesta.

Misheck Nyandoro are un program strict și când vine vorba despre satisfacerea soțiilor. El spune că seară de seară trebuie să facă dragoste cu cel puțin patru soții.

Mă duc în dormitoarele care fac parte din planul de seară. Îmi satisfac femeia, iar apoi mă duc mai departe, la următoarea. Acesta este job-ul meu', a mai spus Nyandoro.

Foto – Facebook


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Diverse