Un bărbat nu-și poate convinge soția să renunțe la numele „urât” ales pentru băiatul lui. „Crede că sunt exagerat!”

Un bărbat a apelat la rețelele de socializare pentru a cere sfaturi internauților după ce a recunoscut că urăște numele pe care l-a ales soția lui pentru băiatul lor, deoarece susține că va avea un impact negativ în viața lui.

Bărbatul a explicat cum el și soția sa au convenit asupra alegerea numelor pentru viitorii copii înainte ca ea să descopere că este însărcinată, el alegând numele viitoarei fiice, iar el viitorului fiu. Soția lui urmează să aducă pe lume gemeni, dar bărbatul nu este mulțumit cu numele ales de ea pentru unul dintre copii.

El a spus pe Reddit: „Înainte să ne căsătorim, eu și soția mea am făcut un acord ca ea să poată numi primul nostru băiat, iar eu să numesc prima noastră fată. Am descoperit apoi că este însărcinată cu gemeni, iar după, vorbind despre asta, am decis să rămânem la planul nostru inițial.

Citește și – Cum alegi cele mai frumoase nume de copii, în funcție de zodia în care s-au născut

Am crezut că totul va fi bine, dar de când am auzit numele pe care l-a ales, am început să avem probleme. Numele este nu este bun. Sună foarte urât și este pur și simplu genul de nume care îl va face pe fiul nostru fie victima răutăților copiilor. Am refuzat imediat numele, dar soția mea a spus că nu pot face asta pentru că trebuie să respect acordul.

Am întrebat-o de ce a insistat asupra acestui nume. Se pare că vine de la un personaj cu care s-a identificat într-una dintre cărțile ei preferate când era copil. Dar atașamentul emoțional nu face numele în sine mai bun. Vrea să numească băiatul Megatron Jacob Edward.

Ca răzbunare, el a promis că o va numi pe fiica „Hortensia Beerbong a treia” pentru că sună „la fel de rău' ca numele pe care ea le-a ales pentru băiat.

„Ea mi-a spus că nu pot face asta și am spus doar de ce nu? Este alegerea mea. Acesta a fost acordul. De atunci am fost într-un impas. Acum, evident, nu am de gând să-mi numesc fiica așa și sunt destul de sigur că și soția mea știe asta. Încercam doar să o ajut să vadă greșeala pe care a făcut-o, dar nu a înțeles.

Recent, ea a început să sugereze că s-ar putea să plece și să nască undeva fără mine și alegerea mea de nume. Cred că nu este necesar, dar am o călătorie de afaceri de o săptămână de care nu o pot scăpa și sunt îngrijorat că va profita de ocazie pentru a dispărea până după ce va naște gemenii vor fi aici. I-am spus fratelui meu să o supravegheze cât timp sunt plecat, dar nu e ca și cum ar putea să o urmărească 24/7' – a mai spus bărbatul.

Citește și – 100+ Nume rare și frumoase de fete și băieți

Dorind să știe dacă „reacționează exagerat' cu privire la alegerea numelui ei, a apelat la Reddit pentru a le cere utilizatorilor părerea.

Cred că alegerea numelui ei este stupidă și va cauza probleme fiului nostru, iar ea crede că sunt exagerat„- a mai spus bărbatul.

Ca răspuns, un utilizator a spus: „Cred că tu și soția ta aveți mai multe probleme decât alegerea numelor pentru copii. Ea să amenințe că va naște fără tine, iar apoi tu să îi ceri fratelui tău să o urmărească – aceștia nu sunt indicatori buni pentru starea de sănătate a căsniciei tale. Ar trebui să fiți de acord cu numele.'

Un alt utilizator a adăugat: „Câți ani aveți? 11 și 12? Pentru că asta este atitudiena pe care o văd. Sper ca Megatron Jacob Edward și Hortensia Beerbong a treia să aibă parte de îngrijirea altcuiva, în afară de voi, ar trebui să fie cineva care să poată duce responsabilitatea creșterii unui copil.'

Un al treilea utilizator a precizat: „Nu poți să-i respecți alegerea în ceea ce privește numele? S-ar putea ca ea să te părăsească din cauza unei dispute de nume!'

Foto – 123rf.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri