Un bebelus activ, inseamna un parinte activ

Activ presupune preocupare pentru o viata sanatoasa si echilibrata, intr-un mediu inconjurator cat mai putin poluat.

Pentru a promova viata activa, invitam parintii cu bebelusi (0-2 ani) la Marsul bebelusilor activi. Impreuna cu bebelusul tau, in brate, port-bebe sau sling, vei merge pentru a atrage atentia altor parinti asupra importantei unei vieti active si pentru a sustine cauza de mediu Padurea Copiilor.

Activ inseamna:

  • Sport pentru un corp sanatos,
  • Mancare sanatoasa pentru a alimenta organismul cu nutrienti benefici,
  • Sanatate pentru minte,
  • Grija pentru natura, deoarece Terra este casa noastra a tuturor, iar un Pamant poluat ne afecteaza inevitabil.

Padurea Copiilor inseamna:

  • Plantarea si ingrijirea unui puiet pentru fiecare nou-nascut.
  • Noua locatie din cadrul proiectului „Adopta un copac!”, in cadrul caruia asociatia ViitorPlus a plantat deja 155.000 puieti.
  • Aer curat pentru copiii nostri atunci cand vor creste. Cu fiecare euro donat, asociatia ViitorPlus va planta cate un puiet.

Participarea la Marsul bebelusilor activi este gratuita. Trebuie doar sa te inscrii online completand formularul: http://www.zoomerang.com/Survey/WEB22D6XQLNJYU

Toti parintii impreuna cu bebelusii lor sunt asteptati la Mars sambata, 8 octombrie 2011, în Piata Alba Iulia, incepand cu ora 9.00 (pentru a primi tricoul special, numarul de concurs si cadoul din partea organizatorilor), iar startul se va da la ora 11.00 in cadrul curselor de copii de la Maratonul International Bucuresti.

„Marsul bebelusilor activi” este organizat de Active Center, Sanatate pentru Viata si asociatia ViitorPlus, in cadrul Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon.

Mai multe informatii puteti afla: http://www.viitorplus.ro/maraton

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri