Un bebeluș din Sibiu a murit la trei zile de la naștere. Fusese externat sănătos din maternitate

Poliția a deschis o anchetă la Sibiu, în localitatea Vurpăr, după ce un bebeluș de numai trei zile a murit în condiții suspecte. Copilul fusese externat sănătos din maternitate, după cum susțin medicii.

„Poliţiştii care s-au deplasat la adresa menţionată împreună cu medic legist din cadrul LML Sibiu au efectuat cercetări preliminare, constatându-se că nu sunt suspiciuni cu privire la circumstanţele în care a survenit decesul copilului. Acesta a fost transportat la LML Sibiu în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzei decesului, iar la nivelul Secţiei 1 Poliţie Rurală Şelimbăr s-a deschis dosar de cercetare penală privind săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă', a declarat Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu, pentru MEDIAFAX.

Cu toate că bebelușul a murit acasă, părinții sunt cei care au depus plângere la poliție, pentru a afla de ce a murit copilul. 

Reprezentanții Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu spun însă, pe de altă parte, că bebelușul a ieșit din maternitate perfect sănătos. 

Autoritățile așteaptă acum rezultatele necropsiei pentru a face lumină în această anchetă. 

Foto – Shutterstock


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri