Un bebeluș a fost împușcat mortal de fratele său mai mare

Un bebeluș, în vârstă de 8 luni, a fost împușcat mortal de fratele său mai mare, de 3 ani, după ce copilul a găsit arma de foc în apartamentul familiei sale.

Tragedia s-a petrecut în Houston, Texas, în timp ce părinții erau acasă și aveau în vizită câțiva prieteni. Copilul de trei ani a găsit pistolul într-o zonă nesupravegheată, a început să se joace cu el și, din întâmplare, arma s-a descărcat în abdomenul fratelui cel mic. Bebelușul rănit a fost dus de urgență la spital, dar, din păcate, medicii nu l-au mai putut salva.

„Incidentul este sfâșietor. O astfel de întâmplare ce implică un copil mic care răneşte sau ucide pe altcineva este tragic este de o tristeţe profundă. Vreau să fac un apel la părinţi, tutori, oricine, pentru a nu mai lăsa armele personale la îndemâna oricui, ele nu ar trebui să fie accesibile oricui din casă. Trebuie închis. Sunt lucruri pe care le puteţi face pentru a vă proteja copiii de arma respectivă”, a spus asistentul șefului poliției din Houston, Wendy Baimbridge, potrivit presei internaționale.

Foto – 123rf.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri