Un bebeluș s-a născut cu o afecțiune genetică atât de rară încât nu are nume

Leo Andrews, un băiețel în vârstă de șapte luni, din Chatham – Kent, Canada, s-a născut cu o afecțiune genetică atât de rară, încât nu are nume. Medicii încearcă din răsputeri să găsească un tratament pentru problema copilașului.

Licinda, mama copilului, l-a născut pe 5 martie, după o sarcină normală, fără probleme.

La scurt timp după naștere, medicii au realizat că bebelușul nu-și mișcă brațele și picioarele. În plus, copilul nu poate plânge, are crize epileptice și probleme de respirație. După analize amănunțite, s-a constatat că micuțul are o condiție gentică extrem de rară, fiindu-i afectată gena TBCD.

Citește și: Baietelul meu a fost diagnosticat cu fenilcetonurie

„Medicii  mi-au spus ce fel de afecțiune este, dar afecțiunea este atât de rară încât încă nu are un nume. Mi-au spus o mulțime de lucruri care s-ar putea întâmpla și a fost pur și simplu îngrozitor. În anumite momente, de-a lungul șederii noastre în spital a fost cu adevărat traumatizant și doctorii au crezut că ar putea să nu reziste. O mulțime de medici veneau și spuneau că sunt surprint;I de condiția lui' a povestit femeia, potrivit Daily Mail.

În prezent, Leo se confruntă cu aceleași probleme, iar tratamentul principal pe care îl primește este hidroterapia, pe care o face zilnic, la piscină, ajutat de mama lui.

Foto – 123rf.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri