Un bebeluș s-a născut ținând în mânuță steriletul mamei

O femeie în vârstă de 20 de ani care a rămas însărcinată deși folosea un sterilet ca metodă de contracepție, a povestit momentul șocant în care copilul ei s-a născut cu dispozitivul intrauterin în mânuță.

Violet Quick, din Idaho, s-a căsătorit cu soțul ei, John Francis, la 19 ani. Cei doi nu plănuiau să aibă un copil. La doar un an de la căsnicie, au avut parte de o mare surpriză când mama a aflat că este gravidă.

Rudy, băiețelul celor doi, a venit pe lume în urmă cu o săptămână.  

Proaspăta mămică a împărtășit imagini cu fiul lor ținând în mână steriletul la doar câteva clipe după ce s-a născut. Imaginile s-au viralizat în mediul online și au strâns peste 22,8 milioane de vizualizări.

Bebelușul a devenit vedeta maternității

Mama a patru copii a vrut să-și facă ligatură de trompe, însă a primit o veste șocantă

Toate asistentele au venit să vadă copilul cu steriletul în mânuță' – a explicat ea în mediul online.

Femeia a povestit și cum și-a dat seama că e însărcinată, deși folosea dispozitivul de contracepție. Violet a explicat că și-a făcut un test de sarcină după ce a început să aibă stări de greață și vomă.

Femeia a făcut șapte teste de sarcină

Motivul pentru care am decis să fac un test a fost pentru că am avut stări de greață timp de aproximativ două săptămâni. Și vomitam din când în când. Nu știam ce se întâmplă. Așa că am făcut un test și a ieșit pozitiv imediat', a explicat tânăra de 20 de ani.

Necrezând pe deplin că este însărcinată, Violet și-a mai făcut alte șase teste, iar toate i-au confirmat că poartă în pântec un copil. Când a făcut testele era gravidă în șapte săptămâni.

Ea i-a sfătuit celor peste 6.000 de urmăritori din mediul online să „facă un test de sarcină', dacă au simptome, chiar dacă folosesc metode contraceptive.

Petiția unei tinere mame căreia medicii refuză să-i facă ligatură de trompe

După ce fotografia mamei cu bebelușul ei nou-născut strângând steriletul în pumnul său minuscul a devenit virală, mulți s-au întrebat cum ar putea cineva să facă un copil având în interior dispozitivul contracepțional.

Steriletul este una dintre cele mai eficiente metode de contracepție, cu o rată de succes de peste 99%.

În cazuri foarte rare, când dispozitivul nu este poziționat cum trebuie, există riscul apariției unei sarcini.

Foto – TikTok


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri