Un copil a murit dupa ce castelul gonflabil in care se juca pe plaja a explodat

Fără categorie

O fetita ce se juca intr-un castel gonflabil a sfarsit tragic, dupa ce, spun martorii, locul de joaca gonflabil ar fi explodat ieri, pe o plaja din Norfolk, Marea Britanie.

Potrivit presei straine, un martor a vazut intamplarea si a descris incidentul spunand ca jucaria a explodat, in timp ce un alt martor doar a auzit bubuitura. Amandoi sustin insa ca incidentul a fost ingrozitor.

Mai bine de 10 apeluri la ambulanta in 4 minute

Serviciul de ambulanta local a primit mai bine de 10 apeluri de la oamenii de pe plaja. O ambulanta a intervenit in doar 4 minute de la momentul accidentului, insa din pacate pentru copila nu s-a mai putut face nimic, aceasta intrand in soc cardio-respirator.

Purtatorul de cuvant al echipelor de interventie a oferit condoleante familiei si a declarat ca foarte multa lume a intervenit si a incercat sa o salveze pe micuta, sa ii acorde primul ajutor.

Incidentul nu este primul de acest gen. Recent, un cuplu a primit o sentinta de 3 ani la inchisoare cu executare, dupa ce o fetita a murit la locul de joaca gonflabil pe care cei doi il administrau.

Sursa: Euronews

Imagine: Ludmila Smite / 123rf

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din