Un copil de 10 ani si-a pus capat zilelor pentru a-si „face mama fericita”

O fetita in varsta de doar 10 ani, pe nume Evelyn Nicole a murit in Mexic la inceputul acestui an. Copila a lasat in urma un bilet cutremurator in care explica faptul ca recurge la acest gest pentru a-si face mama „cea mai fericita femeie din lume”.

Evelyn a murit in data de 6 ianuarie, o perioada de sarbatoare in Mexic, unde e celebrata sarbatoarea crestina Ziua Celor 3 Magi. Traditional, in aceasta perioada, copiii hispanici primesc cadouri.

„Mereu mi-ai spus ca iti doresti sa nu ma fi nascut

In scrisoarea socanta adresata celor trei regi, fetita le cere sa o faca pe mama ei cea mai fericita femeie din lume:

„Dragi Trei Regi,

Vreau sa va rog doar ca mama sa fie cea mai fericita femeie din lume dupa ce eu nu voi mai fi aici. Sunt doar o durere si o ruina in viata sa inca de cand m-am nascut, eu am fost motivul pentru care tata a plecat de acasa.

Vreau sa va rog ca mama sa fie calma, sa nu munceasca mult, cel mai bun cadou pe care vi-l pot cere e bucuria ei. Sper ca intr-o zi sa-ti amintesti de mine in ceruri si, in sfarsit, sa ma iei in brate.
Cred ca cel mai bun cadou pentru cei trei regi este sa ma sinucid. Mereu mi-ai spus ca iti doresti sa nu ma fi nascut.
Te iubesc atat de mult, mama. Stiu ca cei trei regi nu exista, dar iti ofer acest mare cadou.”

Fetita a fost gasita fara suflare in seara zilei de 6 ianuarie, iar autoritatile inca investigheaza cazul pentru a-i putea aduce eventuale acuzatii mamei.

Imagine: 123rf


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie