Un copil de 2 ani a scapat cu viata dupa ce a cazut de la etajul 4

Un copil de 2 ani din Constanta a scapat cu viata dupa ce a cazul de la etajul 4 al blocului in care locuia, iar in prezent starea lui este stabila.

Copilul era in bucatarie impreuna cu bunica lui si intr-o clipa in care bunica l-a scapat din ochi, cel mic s-a aplecat pe pervazul geamului si a cazut in gol peste 12 metri.

a cazut de la etajul 4

Cum a scapat cu viata dupa ce a cazut de la etajul 4

Copilul in varsta de 2 ani a scapat in mod miraculos deoarece a cazut in gradina blocului, la doar cativa centrimetri de ciment si astfel pamantul ud din gradina i-a atenuat caderea si i-a salvat viata.

„-Uitați ce gaură a făcut de la etajul 4! La o fracțiune de a cade pe ciment, uitați dumneavoastră… cât mai avea?” a declarat o vecina.

a cazut de la etajul 4

Vecinii care au auzit bubuitura rezultata in urma impactului pe care copilul l-a avut cu solul au ramas uimiti cand au vazut ca cel mic este inca in viata. Aceeasi uimire au avut-o si medicii de pe ambulanta care au ajuns la fata locului.

„La locul solicitării s-a prezentat un echipaj SMURD, care a găsit un copil conștient, a fost transportat la Spital pentru investigații și supraveghere.” a declarat pentru Digi24, Claudiu Tatarici, purtqtorul de cuvant al Serviciului de Ambulanta Judetan Constanta.

Care este starea copilului care a cazut de la etajul 4

In prezent, copilul in varsta de 2 ani este internat pe sectie de pediatrie a Spitalului Judetean Constanta, iar starea lui este stabila.

a cazut de la etajul 4

Parintii copilului erau la serviciu in momentul in care copilul in varsta de 2 ani a cazut de la etajul 4, iar acum inspectorii de la protectia copilului s-au autosesizat si au deschis o ancheta.

„DGASPC Constanța s-a autosesizat și a deschis deja o anchetă. În funcție de rezultatele acesteia, precum și în funcție de rezultatele anchetei de la Poliție, vom lua măsurile ce se impun.” a declarat Oana Manoila, inspector special al Directiei Genrale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Constanta, pentru Digi24.

Sursa: Digi24
Foto: capturi video, 123rf.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau